Korito sudopera - Lož Alveus - Line 80 - Inox - Ø90- 790x500mm - 1066750 | Inox sudopere, Kuhinja | Lož Alveus Skip to main content

Korito sudopera - Lož Alveus - Line 80 - Inox - Ø90- 790x500mm - 1066750

Šifra
MKSLAL81
Fabrička šifra
1066750

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

11.431,96 RSD

Tehnička specifikacija

Oblik sudopere
Simetrična
Materijal sudopere
Inox Sudopera
Sudopere - broj korita
Jednodelna sa cedilom
Boja materijala sudopere
Inox-standardni inox
Način ugradnje sudopere
Ugradnja u ploču
Sudopere - veličina sifona
Sudopera sa većim otvorom sifona
Otvor za ugradnju
450mm

Opis proizvoda:

  • Naziv Sudopera: Line 80
  •  Univerzalan
  • Materijal: Inox
  • Struktura materijala: Saten
  • Dimenzija: 790x500 mm
  • Veličina Korita:  340x420x160 mm
  •  Usadni
  • Sudopera sa širim otvorom za sifon Ø90.
  • Sudopera se isporučuje SA sifonom!

Alveus Sudoperi:

Kuhinja je postala centralni prostor za druženje u savremenom domu. Robna marka Alveus objedinjuje široku paletu proizvoda kuhinjske opreme, koji će vam omogućiti stvaranje ugodne atmosfere i topline doma. U detaljima dobro osmišljen i inovativan koncept proizvoda Alveus olakšaće vam svakodnevne poslove u kuhinji, a njihov će oblik naglasiti osobni značaj vaše kuhinje.  

Velike prednosti:

Savremene kuhinje prilagođene su i osmišljene, pa nekadašnja podela na radne  površine za kuvanje i pranje, u njima brzo nestaje. Tržišna marka Alveus, sa svojim najsavremenijim sudo-perima, pridružuje se inovativnim i korisnim rešenjima kuhinjskih površina, koja miču ograničenja mokrog diela kuhinje. Pošto sudo-peri Alveus postaju tako značajan deo svakodnevice, oblikovali smo ih i izradili sledećim značajnim prednostima, koje sudopere Alveus svrstavaju među najkvalitetnije proizvode na tržištu. Sudoperi Alveus svrstavaju se među najčvršće sudopere na tržištu, izrađene od plemenitog nerđajućeg čelika CrNi 18-10, debljine do čak 1 mm i najčvršćih kompozitnih materijala na tržištu. Oni sadrže 70% granitnih čestica, koje su čvrsto povezane visokokvalitetnim vezivom, čime se postiže izuzetna čvrstoća. Velike prednosti kojima pridonosi čvršći materijal su veća otpornost na udarce, veća stabilnost armature i daleko manje buke koju uzrokuje vodeni mlaz.Želi li se uporediti debljina metala različitih sudopera,dovoljno je uporediti njihovu težinu: teži sudoperi su izrađeni od debljeg metala.

Alveus Line:

Najnovija grupa kuhinjskih sudopera Alveus Line modernog je dizajna i čistih linija s inovativnim i korisnim rešenjima za kuhinjske površine, prevazilaze granice mokrog dela kuhinje. Sudoperi Line pomoću raznovrsne i brojne dodatne opreme jako olakšavaju rad u kuhinji. Korisna rešenja za pranje posuđa i pripremanje hrane, poznata kod sudopera najvišeg cenovnog razreda i za najzahtjevnije korisnike, sada su dostupna po pristupačnim cenama. U opremi Comfort već je standardno priložena bogata dodatna oprema, kao što su nerđajuća posuda za oceđivanje odnosno tacna za oceđivanje, staklena daska za rezanje i dugme pop-up sifona za automatsko otvaranje i zatvaranje odvoda. Sve ocedne posude i tacne mogu se koristiti, kako na malom tako i na velikom koritu sudopera, a klizanje velikih dasaka za rezanje po celoj površini sudopera ili po velikoj posudi naprosto oduševljava. Sastavljanje različitih kobinacija dodatne opreme vrlo je jednostavno i u celini se lako prilagodi vašim potrebama. Izbor je moguć između devet različitih modela. Neki od njih imaju oznaku (+) što označava produbljenu malu posudu. Izrađeni su iz kvalitetnog nerđajućeg čelika i dostupni su u tri površinske strukture: Satin, Leinen i Microleinen.

 

Deklaracija

Šifra
MKSLAL81
Naziv proizvoda
Korito sudopera - Lož Alveus - Line 80 - Inox - Ø90- 790x500mm - 1066750
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa