Isporuka i poštarina | Fontana Skip to main content

Isporuka i poštarina

Fontana doo postoji još od 1990 godine. Naš glavni cilj je zadovoljan kupac. Trudimo se da svim kupcima što pre dostavimo proizvod ali i brinemo o svakoj pošiljci i pravovremeno obaveštavamo o eventualnim promenama.

Rok isporuke je od 1 do 10 radnih dana. Svi artikli sa sajta nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može podužiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Lepo Vas molimo da kod robe većih dimenzija prilikom preuzimanja pomognete kuriru koji je zadužen za Vašu pošiljku. Često je fizički nemoguće da jedna osoba izvadi paket iz kombija pa Vas molimo za razumevanje. Pomoć kuriru u slučaju kabastire robe je obavezna. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Isporuka za robu u vrednosti od 20 000 din i preko toga je BESPLATNA, IZUZEV ZA KABASTU ROBU !
Za pakete manje kilaže : 400 do 0,5 kg - 450 din do 5 kg

Kabasta roba ili roba koja je lomljiva prilikom dostave se mora osigurati (granitne sudopere, umivaonici, ogledala, tuš kade, tuš kabine, hidromasažne tuš kabine, kupatilski nameštaj)  gde važi sledeći cenovnik:

  • granitna sudopera + 850 din-1000 din za troškove transporta i osiguranje ,u zavisnosti od modela
  • tuš kabine  + 3000 din za troškove transporta
  • tuš kabina sa kadom 3500 din za troškove transporta
  • hidromasažna tuš kabina + 4000 din za troškove transporta
  • kupatilski nameštaj + 1200-1700 din za troškove transporta
  • sanitarija + 700-900 din za troškove transporta i osiguranje

Dostava

Dostavljanje robe se vrši na kućnu adresu putem kurirske službe BEX. 

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete).

Na paketu ispod štampane adresnice se nalazi fiskalni račun.

Molimo Vas da paket posle prijema i plaćanja obavezno otvorite i proverite da nije došlo do nekih oštećenja prilikom transporta. Ukoliko se to desi, odmah prijavite kuriru koji će potom napraviti zapisnik,ukoliko kurir nije voljan da sačeka pregled paketa nije problem vi pregledajte i javite nama- kako bismo mogli u najkraćem mogućem roku nadoknaditi štetu! 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za upotrebu ili ugradnju određenih proizvoda kontaktirajte naš prodajni tim kako bismo zajedno pronašli rešenje za Vaše kupatilo. 

Kao što smo napomenuli, ponosimo se velikim brojem zadovoljnih kupaca i sama činjenica da poslujemo od 1990 govori u prilog da smo uvek tu za naše kupce, bilo to za savet, predlog ili rešenje problema. Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama uvek će postojati ocpija i jednostranog raskida  ugovora - vraćanja robe. 

U roku od 14 dana od dana prijema robe možete jednostrano da raskinete ugovor bez obaveze da navedete razlog za raskid ugovora, a mi smo u obavezi da vam bez odlaganja dostavimo obaveštenje u vezi sa jednostranim raskidom ugovora, vraćanjem robe i povraćajem novca.

Izjava o jednostranom raskidu ugovora smatra se blagovremenom ukoliko nam istu pošaljete u gore navedenom roku i ukoliko nam vratite robu u navedenom roku. Po prijemu potvrde da je ugovor jednostrano raskinut, a u skladu sa Zakonom i obaveštenjem u vezi sa posledicama jednostranog raskida ugovora, Vi ste u obavezi da nam o svom trošku i to u roku od 14 dana vratite robu u originalnom pakovanju i sa pripadajućim priborom, dokumentacijom i delovima koji su bili u prodajnom paketu bez oštećenja i tragova korišćenja, a mi smo u obavezi da u roku od najviše 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu ugovora, izvršimo povraćaj novca.

Jednostranim raskidom ugovora Vi se oslobađate svih obaveza, osim da snosite neposredne troškove povraćaja robe i novca .

Nadamo se da ćete našim proizvodima biti zadovoljni te da ćete nas uvek rado preporučivati svojim dragim ljudima.

Fontana Prodajni tim

Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa