Način plaćanja

Trenutno među dole prikazane dve mogućnosti možete da birate tokom naručivanja pre potvrde Vaše narudžbe:

 

Kupovina pouzećem

  • Ovaj način plaćanja birajte u tom slučaju, kada želite da Vaš paket bude plaćen gotovinom prilikom preuzimanja od kurirske službe.

U slučaju kupovine pouzećem, Vaše narudžbe poslate radnim danima (ponedeljak – četvrtak) do 10 časova isporučujemo narednog dana, petkom predate do 10 časova najkasnije u ponedeljak, dok narudžbe kreirane tokom vikenda isporučujemo u utorak naredne nedelje.

 

Kupovina uplatom na račun (avansna)

  • Prilikom kupovine uplatom na račun iznos koji morate platiti, unapred se uplaćuje na bankovni račun broj 220-54474-18 koji se nalazi kod ProCredit banka, Beograd.

Vaše naručene proizvode šaljemo tek onda, ukoliko se Vaše uplate na našem računu pojave do 10 časova, tj. kada se do tada vidi elektronska transakcija. Ukoliko je transakcija međubankarska tj. Vaš račun nije u ProCredit banci to znači da ćemo uplatu videti tek naredni dan i paket možemo poslati dan kasnije.

 

Gore naveden tok isporuke se odnosi na artikle koje imamo na stanju . Ukoliko se artikal naručuje potrebno je da se na isporuku čeka minimalno 3 dana . Najlepše Vas molimo da nas kontaktirate telefonom kako bi se uverili u raspoloživost artikla koje ste izabrali !