Lož Alveus - Prostirka za sušenje posuđa - 1131411 | Dodatna kuhinjska oprema | Lož Alveus Skip to main content

Lož Alveus - Prostirka za sušenje posuđa - 1131411

Šifra
MLKRPA
Fabrička šifra
1131411
 

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

419,00 RSD

Tehnička specifikacija

Opis:

  • Dimenzije: 30x40 cm
  • Mikrofiber - Super upijajuća - Mogućnost pranja u mašini za veš - brzosušeća
  • Upozorenje: Podloga za ocednu posudu se ne sme koristiti kao držač za vruće posude, pećnicu ili za odlaganje vrućih posuda.

Lož Alveus:

Preduzeće Lož d.o.o. se nalazi u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Nova poslovna zgrada sa velikim magacinskim prostorom na oko 1500 kvadrata, sada je moderan logistički centar, tako da Lož d.o.o. može u svakom trenutku izaći u susret svojim poslovnim partnerima. Naime ovde u svakom momentu ima dovoljna količina, kako okova, tako i sudopera, aspiratora, ručica i kvaka za domaćinstvo. Preduzeće Kovinoplastika iz Slovenije postoji i radi više od pet decenija, a Lož d.o.o. je ćerka ove slovenačke firme i na našim prostorima uspešno posluje od 1992. godine. Sama činjenica da su u poslovanju sledili primer svoje matične firme, govori da se ovde negovao, a i sada se neguje, pre svega evropski način poslovanja i razmišljanja, uz stalno održavanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga.

Deklaracija

Šifra
MLKRPA
Naziv proizvoda
Lož Alveus - Prostirka za sušenje posuđa - 1131411
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa