You are here

Držač "BOMACO" za čašu dupli - sapun-čaša *

Proizvođač: 
Šifra:
ODB1SCD
Ocena: 
0
Držač "BOMACO" za čašu dupli - sapun-čaša BOMACO BMC galanterija za kupatila je u potpunosti domaći proizvod koji svojim dizajnom ne zaostaje ni korak za evropskim i svetski...
Cena:948,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Držač "BOMACO" za čašu dupli - sapun-čaša

  BOMACO
  BMC galanterija za kupatila je u potpunosti domaći proizvod koji svojim dizajnom ne zaostaje ni korak za evropskim i svetskim proizvodima iste vrste.
   
  Bomaco - BMC elementi za kupatilo su izrađeni od najkvalitetnijeg inox-a i keramike,čime je zagarantovan skoro bezkonačna trajnost proizvoda i oni se uklapaju u svako kupatilo.
   
  Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda,dugovečnosti,čvrstoće površine i lakog održavanja,zato zbog toga nalazi sve širu primenu.U prehrambenoj industriji je postao obavezan kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu.
   
  Održavanje i čišćenje Inox-a:
  -inox je zbog tankog pasivnog sloja na površini vrlo otporan na koroziju i ne treba drugim organskim ili metalnim slojevima prevuć da bi poboljšao svoju otpornost ili izgled. 
  -u principu ih je dovoljno održavati kao i druge dekorativne materijale u objektima kao npr.staklo.
  Mekana krpa ili sunđer i razređeni deterdžent za suđe je sasvim dovoljno za čišćenje,sredstvo za pranje stakla je idealno za poliranje površine na inoxu.
  Kod jako zapuštenih i prljavih površina možemo koristiti kompresor (mini wash) sa temperaturom vode 60-80C ili polituru za hromirane delove automobila.
   
  Kod tvrdokornih masnih i uljanih mrlja možemo upotrebiti sredstva na bazi alkohola ili razređivača npr.spirit,aceton...Ali pri tome paziti da rastvorenu prljavštinu ne razmazujemo po površini inoxa.
   
  Najčešće se čiste od otisaka prstiju-u pravilu ovde je dovoljna meka krpa i blago sredstvo za pranje posuđa ili prozora.
   
  STROGO ZABRANJENO:strugati metalnim predmetima ,čeličom vunom i sl.,koristiti sredstva koja sadrže solnu kiselinu, izbeljivače,sredstva za čišćenje srebra,abrazive(pesak). 
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi