Geberit "Sigma 20" aktivirna tipka - crna|sjajna hrom|crna 115.882.KM.1 | Tipke za aktiviranje, Sigma tipke | Geberit Skip to main content

Geberit "Sigma 20" aktivirna tipka - crna|sjajna hrom|crna 115.882.KM.1

Šifra
WUATS2KM
Fabrička šifra
115.882.KM.1
Geberit tipke za aktviranje ispiranja odlikuju se svojim raznolikim dizajnom i materijalom i najvišim stepenom tehnologije koja štedi vodu. Široki asortiman oblika, materijala, završnih ploča i boja su ukras svakog kupatila.

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

10.428,01 RSD

Tehnička specifikacija

Kolekcija

Tipka za vodokotliće UP300,UP320,UP700,UP720

Za dvokoličinsku  tehniku ispiranja,aktiviranje čeono.Materijal:plastika.
Sigma 20 sa vodokotlićem UP320 ima dodatak za ubacivanje dezinfekcionog sredstva.
Navedena dizajn linija dostupna i kao rešenje za ispiranje pisoara.
 

Tipke za aktiviranje

Geberit tipke za aktviranje ispiranja odlikuju se svojim raznolikim dizajnom i materijalom i najvišim stepenom tehnologije koja štedi vodu. Široki asortiman oblika, materijala, završnih ploča i boja  su ukras svakog kupatila.
 

Geberit

Koncern Geberit razvija - proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sastave za kupatila i sanitarne uređaje. U proteklih 135 godina postali su pojam za kvalitet i inovativnost u području sanitarne tehnologije. Geberit proizvodi su inovativni, dugovečni i ekološki prihvatljivi za novogradnje , renoviranje i moderniziranje prostora. Geberit integrirani cevni i instalacijski sistemi nude najveću moguću udobnost, tih rad, higijenu i dugotrajnu sigurnost. Geberit je sa svojim predstavništvima aktivan u 41 državi, a glavnina proizvodnje nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.
 

Vrhunska tehnologija

Ugradbeni vodokotlići sadrže elemente koji montažu i održavanje čine jednostavnima i brzima.  Skriveni unutar zida, oni donose tihu i sigurnu tehnologiju ispiranja na koju se možete osloniti sa punim povjerenjem. 
Vaše će kupatilo uz viseću toaletnu šolju i ugradbeni vodokotlić izgledati prostranije i modernije, a potreba za vodoinstalaterskim uslugama biće svedena na minimum.
 

Lepota i praktičnost

Kako biste optimalno iskoristili prostor vašeg kupatila Geberit nudi praktične ugradbene sanitarne sisteme koji osiguravaju neograničene mogućnosti unutrašnjeg uređenja prostora. Geberit sanitarnim sistemima sakriveno je ono što nije potrebno videti i ostavljena je samo elegancija dizajna i čistoća prostora.
Skriveni ugradbeni sistem u zidu i viseća toaletna šolja nisu samo estetsko nego i osobito praktično rešenje koje omogućava znatno laganije održavanje higijene. Zajedno, viseća toaletna šolja i Geberit ugradbeni sistem oslobađaju prostor u vašem kupatilu, kako iznad same šolje, tako i iznad vodokotlića gde se otvara prostor za novu policu.
 
Viseća toaletna šolja pričvršćena je na Geberitov noseći čelični okvir koji se može praktično sakriti u svakom zidu. Ova čvrsta konstrukcija vrlo je stabilna; projektirana je i testirana za opterećenje od 400 kilograma, a i osobito se brzo montira.
Jednom kada se Geberitov sistem za ispiranje ugradi, u kupatilu ostaje vidljiva jedino dizajnerska tipka za ispiranje. Kao doprinos očuvanju okoline, uštedi vode i kućnog budžeta Geberit nudi sistem dvokoličinskog ispiranja, sa tri ili šest litara vode.

Deklaracija

Šifra
WUATS2KM
Naziv proizvoda
Geberit "Sigma 20" aktivirna tipka - crna|sjajna hrom|crna 115.882.KM.1
Proizvođač
Uvoznik
DELTA TERM DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa