Nadgradni lavabo - Knidos -sa rupom za slavinu- 60cm | Umivaonici na ploču, Sanitarna keramika | EGE Vitrifiye Skip to main content
Najprodavaniji

Nadgradni lavabo - Knidos -sa rupom za slavinu- 60cm

Šifra
K8KU60
Fabrička šifra
88611

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

7.891,20 RSD
Najprodavaniji

Tehnička specifikacija

Materijal umivaonika
Keramički
Način ugradnje umivaonika
Nadgradni

Opis broizvoda:

  • Dimenzija: 600x395/135mm
  • Površina: Sjajna
  • Montaža: Nadgradni (ide na radnu ploču)
  • Boja: Bela

Ege Vitrifiie:
 
Osnovana je 1994. godine u Izmiru i bavi se proizvodnjom sanitarnih proizvoda (umivaonika, wc šolja, čučavaca, bidea, vodokotlića, pisoara, postolja i dodataka). Naša fabrika je jedna od retkih savremenih objekata u svetu koji posluje na ukupnoj površini od 59.000 m2, od čega je 41.600 m2 zatvorenog prostora. Proizvodni kapacitet je 1.400.000 kom/god i opslužuje punim kapacitetom. 86% svoje proizvodnje realizuje se 'tehnikom livenja pod visokim pritiskom', što su najnaprednija dostignuća u proizvodnji sanitarija, u kalupima od smole. Portfolio proizvoda i dizajni se stalno ažuriraju u skladu sa trendovima koji dominiraju svetskim tržištima, a nove studije o proizvodima se rade kako sa dizajnerskim timom u fabrici, tako i sa dizajnerima iz inostranstva.

Deklaracija

Šifra
K8KU60
Naziv proizvoda
Nadgradni lavabo - Knidos -sa rupom za slavinu- 60cm
Proizvođač
Uvoznik
Paffoni D.o.o.
Zemlja porekla
Turska
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa