Ideal Standard Connect Cube umivaonik 55x46 E7844 | Obični umivaonici, Umivaonici, Sanitarna keramika | Ideal Standard Skip to main content

Ideal Standard Connect Cube umivaonik 55x46 E7844

Šifra
K6CCU55

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

12.026,00 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal umivaonika
Keramički
Način ugradnje umivaonika
Nadgradni

Ideal Standard Connect Cube umivaonik 55x46 E7844

Kolekcija Connect je aktraktivna,moderna,praktična i laka za održavanje tako da ne morate

da brinete o komplikovanom čišćenju ili kompleksnim instalacijama.

Connect Umivaonik CUBE 55 cm
    Jedan otvor za bateriju i prelivna garnitura
    550 x 460 x 175 mm, 

 

UMIVAONIK

Umivaonik je postao gospodar kupatila. Lepo i moderno oblikovan i izrađen od najboljih materijala, umivaonik predstavlja centar naše omiljene prostorije, a ujedno i jednostavnost i otmenost sa kojom započinjemo i završavamo dan. Umivaonici su gospodari modernog i funkcionalnog dizajna koji prate užurbani tempo savremenog čoveka.Umivaonik je postao gospodar kupatila.

Lepo i moderno oblikovan izrađen od najboljih materijala, umivaonik predstavlja centar naše omiljene prostorije, a ujedno i jednostavnost i otmenost sa kojom započinjemo i završavamo dan. Umivaonici su gospodari modernog i funkcionalnog dizajna koji prate tempo savremenog čoveka.U dizajnu modernog umivaonika gleda se minimalizam i jednostavnost.

Možemo reći da se time želi postići upotpunjavanje prostora u stilu.Jednostavnim linijama koje prate prostor, postignuta je harmonija oblika,bez obzira na to da li je reč o najmodernijem umivaoniku ili onom nešto starije generacije.On je glavni pokretač dinamike u kupatilu.Dakle u kupatilu, umivaonik zaslužuje centralno mesto-oko njega stavljamo ostale kupatilske elemente.Nije neobično, pogotovo za mlade ljude, odlučiti se za dvostruke umivaonike, iako su vrlo praktični, ovi umivaonici imaju samo jedan mali nedostatak, a to je veličina prostora koja je potrebna za njihovu ugradnju.

Za razliku od standardnih, oni zahtevaju veći prostor zato je to dobro imati na umu tokom biranja. Ako vam mogućnosti dozvoljavaju ovaj luksuz, nećete požaliti. Naravno,dvostruki umivaonik ima i prednost- izbegavanje ranojutarnjih redova za ulazak u kupatilo.Kako tehnologija nepresatno juri napred, naši omiljeni umivaonici “trče” u potrazi za novim oblicima, materijalima i bojama.

Slobodno kontaktirajte kolege koji će vam pomoći da vaš izbor bude takav na koji uvek možete biti ponosni i koji će vas činiti sretnim u bilo kojem momentu dok se zadržavate u svom kupatilu.

Deklaracija

Šifra
K6CCU55
Naziv proizvoda
Ideal Standard Connect Cube umivaonik 55x46 E7844
Proizvođač
Uvoznik
DIM TRADE DOO
Zemlja porekla
Bugarska
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa