Ogledalo- gornji deo Aura 60 led - 18203 | Kupatilski nameštaj, Gornji delovi (toaletni ormarići, ogledala), Ogledala za kupatilo | Piramida nameštaj Skip to main content

Ogledalo- gornji deo Aura 60 led - 18203

Šifra
O4A60L
Fabrička šifra
18203

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

15.714,00 RSD

Tehnička specifikacija

Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Sa ogledalom
Da
Svetlo
LED svetlo u sklopu nameštaja
Širina elementa
50-65 cm

širina 60cm, visina 80 cm

Piramida ogledala i rasveta

Ogledala odražavaju Vaš stil. Piramida ogledala su dostupna u širokom spektru različitih dimenzija, sa ili bez korpusa, kao i sa integrisanom rasvetom. Pored toga nisu ograničena samo na prostor iznad umivaonika. Možete ih koristiti kao unutrašnje prozore, kako bi obasjavala ostatak kupatila i time kreirala posebnu atmosferu u njemu.

Ogledala i ormarići sa osvetljenjem odlikuje ugrađena rasveta koja im daje moderan izgled od kojih je najpopularnije ogledalo sa TOUCH sistemom.

Ormarići sa ogledalom predstavljaju vrlo korisno mesto za odlaganje zaklonjeno iza ogledala. Ova vrsta ormarića se obično montira iznad ili pored umivaonika, a može imati i osvetljenje.

 Kolekcija koja treba da zaseni i zavede širok spektar serija Piramida nameštaja savršeno prilagođena da bi vaš život učinila lakšim. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi se Vaš kupatilski prostor učinio što prijatnijim.
 

Deklaracija

Šifra
O4A60L
Naziv proizvoda
Ogledalo- gornji deo Aura 60 led - 18203
Proizvođač
Uvoznik
PIRAMIDA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa