Konzolni toaletni ormarić - donji deo sa umivaonikom EURIDIKA 100H BELA- 12602 | Kupatilski nameštaj, Donji delovi (umivaonik+ormarić) | Piramida nameštaj Skip to main content
Specijalna ponuda

Konzolni toaletni ormarić - donji deo sa umivaonikom EURIDIKA 100H BELA- 12602

Šifra
O4EB10HD
Fabrička šifra
12602
Širina - 100cm,Visina - 53cm,Dubina - 48cm
Umivaonik - Liveni mermer
Garancija 2 godine
Materijal fronta - Medijapan,Materijal korpusa - Medijapan
Montaža baterije na umivaonik - Da

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

34.992,00 RSD
Specijalna ponuda

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Medijapan
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Zatvaranje fioke-vrata
Soft Close mehanizam

Kada je reč o kupatilskom nameštaju,nameštaj PIRAMIDA nudi širok spektar proizvoda, od ormarića sa ogledalom,vertikala,ormarića sa umivaonikom,vertikala sa policiom ili korpom.

Radjen je od lakiranog medijapana ili iverice otporne na vlagu što je ujedno i garancija dugotrajnosti. 

Piramida donji delovi

 

Ormarić izrađen od MDF ploče sa ravnim površinskim sjajem, i vrhunskim kvalitetom, sve što je potrebno vašem kupatilu. Kolekcija koja treba da zaseni i zavede širok spektar serija Piramida nameštaja je savršeno prilagođena da bi vaš život učinila lakšim. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi se Vaš kupatilski prostor učinio što prijatnijim.

Dizajn koji osvaja, profilisanim ivicama i obrađenom površinom što za rezultat daje savršen izgled. Ormarić dolazi u kompletu sa lavaboom. Postoje dve vrste donjih delova klasičan koji ima noge I viseći (konzolni) koji se kači na zid što doprinosi lakšem održavanju u kupatilu jer je mesto ispod samog ormarića pristupačno prilikom održavanja higijene samog kupatila. Jednostavno, savršen spoj cene i kvaliteta. Praktičan i moderan dizajn prati vodeće evropske brendove a akcenat je stavljen na najsitnije detalje poput masivnih ručica.

Obzirom da mi verujemo u lepo iskorišćenje prostora i pametna rešenja za odlaganje, pogledajte naš širok asortiman kako biste dobili ideju na koji način možete ostvariti svoje zamišlene kupatilske detalje.

Deklaracija

Šifra
O4EB10HD
Naziv proizvoda
Konzolni toaletni ormarić - donji deo sa umivaonikom EURIDIKA 100H BELA- 12602
Proizvođač
Uvoznik
PIRAMIDA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa