Kolpa san tuš kabina Polaris Fold Q , više dimenzija- Crni ram-516140 | Kupatilo, Tuš kabine | Kolpa San Skip to main content

Kolpa san tuš kabina Polaris Fold Q , više dimenzija- Crni ram-516140

Šifra
QKPOFQ10B
Fabrička šifra
516140
PRIKAZANA CENA SE ODNOSI NA DIMENZIJU 100X100
Cene za ostale dimenzije pogledajte u varijacijama.

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

208.032,00 RSD

Tehnička specifikacija

Tuš kabine sa masažom/bez masaže
Tuš kabina bez masaže

Sve prednosti srodnog Polarisa u konceptu Polaris Fold upotpunjuju se sklopivim vratima, što omogućava dodatno prilagođavanje kabine kupatilima, budući da su ušteda prostora i funkcionalnost na prvom mestu.

Radi estetske upotpunjenosti, ručka je naizgled jednoprofilna, a zapravo je samo na prefinjen način uklopljena u osnove linije kabine. Slično tome, pokretna šarka uklopljena je u staklo kao mali detalj koji zaokružuje celokupnu estetiku kabine i istovremeno nudi još jednostavnije čišćenje. Istovremeno, uz to se takođe nudi najveći mogući ulazni otvor, pre svega pogodan za ljude ograničene pokretljivosti.

  • Veoma velik ulazni otvor
  • Pogodno za manja kupatila
  • Pogodno za ljude ograničene pokretljivosti
  • Efikasno korišćenje prostora
  • Bez prepreka pri ulasku
  • Otvaranje vrata ka unutra i ka napolje

Polaris fold

-Postavljanje-Ugaoni raspored

-Boja profila-Black

-Vrsta stakla-

  • Clean coat premaz
  • Kaljeno prozirno staklo

Preduzeće Kolpa d.d. Jedan je od vodećih proizvođača opreme za kupatila u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Sedište preduzeća Kolpa d.d. Je u Metliki na jugu Slovenije.

Na zahtev evropskih tržišta čak 80 posto proizvoda plasiraju na ta tržišta.

Ponuda Kolpa san je bogata i primamljiva, ali i dalje u centar postavlja uživanje. Potopite se u kadu Kolpa san, sanjajte, a svet će vas sačekati napolju

Tuš kabine Kolpa San

Tuš kabine Vam nude različite opcije otvaranja vrata za optimalnu funkcionalnost u Vašem kupatilu. Naše tuš kabine su dizajnirane idejom dugotrajnog boravka sa Vama - prilagođene su da olakšaju svakodnevno korištenje tuša kao i čišćenje. Istovremeno zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, kvaliteta i trajnosti. Da bi što bolje ispunili Vaše želje i potrebe, možete da birate između više od 130 modela tuš kabina. Odlikuju se jedinstvenim svojstvima, pomoću kojih garantujemo rešenja za opremu različitih tipova kupatila. Tuš-kabine u najrazličitijim verzijama.
Tabela tuš-kabina po oblicima i mestu postavljanja može da vam pomogne da izaberete kabinu koja odgovara vašem kupatilu (ugaono postavljanje, ravno, uza zid). Pogledajte  pojedinačnu liniju ili vrstu tuš-kabine I dovešće vas do dodatnih informacija u vezi sa tuš-kabinom koju ste izabrali.
5 godina garancije na Kolpa san tuš kabine. 3 godine garancije na Kolpa san tuš kabine: ECO QUAT, SQ LINE.

 

Deklaracija

Šifra
QKPOFQ10B
Naziv proizvoda
Kolpa san tuš kabina Polaris Fold Q , više dimenzija- Crni ram-516140
Proizvođač
Uvoznik
KOLPA DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa