Slavina-Baterija BRONTEE za sudoperu-umivaonik - NB22102 | Kupatilo, Slavine za kupatilo (Baterije), Slavine za umivaonik, Slavine za sudopere | Rosan Skip to main content

Slavina-Baterija BRONTEE za sudoperu-umivaonik - NB22102

Šifra
YRBR2RD
Fabrička šifra
NB22102
Slavina-Baterija BRONTEE za sudoperu-umivaonik - NB22102
Garancija - 5 godina

 
9.947 RSD

Tehnička specifikacija

Dizajn slavine
Rustična slavina
Namena slavine
Za sudoperu
Za umivaonik
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Dvoručne (klasične) slavine
Završna obrada slavine
Slavine sa posebnom završnom obradom
Kolekcija

TEHNIČKI PODACI


    Dvoručna baterija
    Montiranje na jedan otvor
    Klasa protoka S
    NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB
    Flühs® LIFETIME keramički gornji delovi
    Metalni rukohvat
    ROMA, rustični izliv
    INOX set za pričvršćenje 
    IMQ sertifikovana fleksibilna priključna creva 
    Klasa bučnosti I
 

RADNI USLOVI ARMATURA

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C
  • Preporučena temperatura vode:  60°C

BRONTEE

 

Slavine su jedan od osnovnih elemenata svakog kupatila.  Standardna obrada baterija je u hrom varijanti, ali sve popularnije su i slavine u boji. Iz ponude izdvajamo seriju BRONTEE

Dizajn davno prošlih vremena u kombinaciji sa najsavremenijim tehničkim rešenjima to je naša serija BRONTEE. Serija koja je uvek atraktivna i neprolazna! Specijalna Brontee završna obrada daje jedinstven dizajn kao I prepoznatljiv po kvalitetu i garanciji.

ROSAN

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN .
Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronaći seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .
 
Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .
 
Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .
 
Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .
 
Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .
 
SLAVINE
Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.
U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine

Deklaracija

Šifra
YRBR2RD
Naziv proizvoda
Slavina-Baterija BRONTEE za sudoperu-umivaonik - NB22102
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa