Sam Holding Podni Slivnik DN50/DN40 sa regulacijom visine | Kupatilo, Podni slivnik za kupatilo | Slovarm Skip to main content

Sam Holding Podni Slivnik DN50/DN40 sa regulacijom visine

Šifra
SHPSR
Fabrička šifra
621512

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

625,00 RSD

Tehnička specifikacija

Rešetka je od inoxa dimenzije 100x100

Slivnik je protočni.

Sam Holding vrata za kadu predstavljaju elegantno, praktično i moderno rešenje koje može unaprediti izgled i funkcionalnost vašeg kupatila. Pre nego što donesete konačnu odluku, preporučuje se konsultacija s profesionalcem kako biste odabrali najbolju opciju koja odgovara vašem kupatilu i vašim potrebama.

SLOVARM je nastao 2000. godine kao naslednik kompanije Slovenská armatúrka Myjava. Specijalizuje se za proizvodnju kućnih i stambenih armatura, komponenata za distribuciju vazduha, hladne i tople vode, pare i centralno grejanje. U januaru 2020. godine se spojio sa kompanijom SLOVPLAST i proširio svoj proizvodni program asortimanom sanitarnih proizvoda od plastike.

SLOVARM dugoročno ima stabilnu poziciju na tržištima srednje i istočne Evrope, više od 100 ugovornih poslovnih partnera u Slovačkoj i Češkoj i 30 partnera za saradnju. Svoje proizvode izvozi u 24 zemlje sveta.

Klijenti kompanije SLOVARM su svetski poznati brendovi iz raznih oblasti industrije. Nakon spajanja sa kompanijom SLOVPLAST je preuzeo njen proizvodni program i proširio svoj asortiman plastičnim proizvodima sa zahtevnom primenom za mašinsku, elektrotehničku, potrošačku i automobilsku industriju i istovremeno je sertifikovana laboratorija za proizvodnju plastičnih proizvoda.

Deklaracija

Šifra
SHPSR
Naziv proizvoda
Sam Holding Podni Slivnik DN50/DN40 sa regulacijom visine
Proizvođač
Uvoznik
SLOVARM DOO
Zemlja porekla
Slovačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa