Linni Led ogledalo fi70 - 1171 | Kupatilo, Ogledala za kupatilo | Linni Skip to main content

Linni Led ogledalo fi70 - 1171

Šifra
Q8LO1171
Fabrička šifra
1171
Fi70

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

18.954,00 RSD

Tehnička specifikacija

LED ogledala su popularan izbor za kupatila jer pružaju bolje osvetljenje u poređenju sa tradicionalnim ogledalima. Osim toga, LED ogledala su ekonomična jer troše manje energije i imaju duži vek trajanja u odnosu na klasična ogledala.

Kada birate LED ogledalo za kupatilo, treba da obratite pažnju na veličinu ogledala i snagu LED osvetljenja. Veličina ogledala bi trebalo da bude dovoljno velika da omogući da vidite sebe u celosti, dok bi LED osvetljenje trebalo da bude dovoljno jako da obezbedi dobro osvetljenje za precizno šminkanje ili brijanje.

Takođe, postoje i neka LED ogledala koja imaju dodatne funkcije poput ugrađenog tajmera, senzora pokreta ili ugrađenih zvučnika. Ove funkcije mogu biti korisne u zavisnosti od vaših potreba i preferencija.

Kada instalirate LED ogledalo u kupatilu, važno je da ga postavite na odgovarajuću poziciju tako da se izbegnu senke i osigura optimalno osvetljenje. Takođe, trebalo bi da se uverite da LED ogledalo ima adekvatnu zaštitu od vlage i prskanja vode.

Deklaracija

Šifra
Q8LO1171
Naziv proizvoda
Linni Led ogledalo fi70 - 1171
Proizvođač
Uvoznik
AQUA PROMET DOO
Zemlja porekla
Kina
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa