Neoperl-Classic eco – crevo i tuš za kuhinjsku bateriju- M22,24 02045998 | Dodatna kuhinjska oprema | NEOPERL Skip to main content

Neoperl-Classic eco – crevo i tuš za kuhinjsku bateriju- M22,24 02045998

Šifra
J8BCT2224
Fabrička šifra
02045998

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

1.922,08 RSD

Tehnička specifikacija

Tuš i crevo za kuhinjsku bateriju M24/M22 sa funkcijom uštede vode i prebacivanje raspršenog i ugodnog mlaza, protok 9,5L/min.

Voda za vodu je najvitalniji resurs naše planete. Neoperl proizvodi se često nalaze u upotrebi gde god voda teče. Oni oblikuju tok vode, regulišu njegov protok, filtriraju ga, štite i distribuiraju kako bi pomogli u očuvanju vodnih resursa.

Neoperl je vodeća tehnološka kompanija koja nudi inovativna rešenja za vodu za piće. Neoperl proizvodi oblikuju tok vode, regulišu protok i štite vodu od kontaminacije. Naš slogan to sažima: TECI, STANI I IDi


LOKALNO PRISUSTVO ŠIROM SVETA
Zahvaljujući Neoperl-ovom snažnom lokalnom prisustvu, blizu su Vama, našim kupcima i partnerima, širom sveta. Ovo nam omogućava da imamo optimalno razumevanje vaših zahteva i specifičnosti vaših tržišta.
Kao nemačko-švajcarska kompanija Neoperl u porodičnom vlasništvu i vođena, oni kombinuju najbolje od obe kulture: preciznost, sposobnost inovacija i otvorenost.
Ponosni su na njihove prepoznatljivo inženjersko nasleđe. Omogućava nam da garantujemo visok kvalitet, sigurnost i robusnost, kako bismo proizvode naših kupaca učinili boljim.

Deklaracija

Šifra
J8BCT2224
Naziv proizvoda
Neoperl-Classic eco – crevo i tuš za kuhinjsku bateriju- M22,24 02045998
Proizvođač
Uvoznik
Asimma doo
Zemlja porekla
Španija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa