Stolz baterija za sudoperu poluprofesionalna sa 3 cevi Full crna - 138703BB | Kuhinja, Slavine za sudopere | Rosan Skip to main content
Novo

Stolz baterija za sudoperu poluprofesionalna sa 3 cevi Full crna - 138703BB

Šifra
YRLSPPFB3
Fabrička šifra
138703BB

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

17.301,60 RSD
Novo

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa tri cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Sa izvlačnim tušem
Namena slavine
Za sudoperu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Slavine sa posebnom završnom obradom

TEHNIČKI PODACI


    Jednorucna baterija
    Montiranje na jedan otvor
    Otvorena veza bojler-baterija
    Usmerivač NEOPERL® CACHÉ TJ FS DRIPLESS - PPU18
    Keramički mešač KEROX® 35 A NDO HWS - PKM35AND
    360o rotacioni izliv
    Set za brzo pričvršćenje on inoxa
    NEOPERL® SPX® priključna creva

-RADNI USLOVI
 
Maksimalni radni pritisak: 5 bar

Preporučeni radni pritisak: 3 bar

Minimalni radni pritisak: 1 bar

Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C

Preporučena temperatura vode:  60°C

Oznake: KuhinjaIzvlačni tuš3 cevi

ROSAN

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN .

Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .

 

Armature rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .

 

Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .

 

Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .

 

Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .

 

SLAVINE

Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.

Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.

U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.

U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.

Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.

 

STOLZ:

 STOLZ nemačka reč, u prevodu znači ponos. Linije proizvoda serije STOLZ su moderne, savremene, zaobljene a ujedno i oštre. Za ljubitelje vrhunskog, čistog dizajna, koji traže zaista prepoznatljiv izgled svoje kuhinje ili kupatila. Zahvaljujući nemačkom inženjerskom umeću

Heinrich STOLZ, industrijalac osnovao livnicu koja kasnije izrasta u prvu fabriku sanitarnih armatura na našim prostorima. STOLZ, naš brend za proizvode najvišeg kvaliteta, u čije stvaranje je uloženo iskustvo sticano kroz četiri generacije.

Moderna serija baterija domaće fabrike Rosan, savremeni dizajn u kombinaciji hrom crno za moderna kupatila i kuhinje.Crne slavine su nenadmašne u modernom dizajniranju enterijera, elegantan i bogat dizajn učiniće Vaš prostor upotpunjenim.

STOLZ BLACK

 Moderna kupatila danas koriste isključivo jednoručne slavine. Izdvajaju je lep izgled i dobra cena. Pored toga što imamo INOX varijantu, glatka završna crna obrada na ručici će zadovoljiti i najzahtevnije kupce.Kada vršite izbor baterije najvažnije da odaberete onu pravu za sebe i svoj dom. Nudimo Vam spektar modernih, visokokvalitetnih baterija je moderno rešenje koje sadrži sve, od kupatilskih do kuhinjskih baterija,za umivaonik, tuš i bide. Serija STOLZ BLACK će privući pažnju u svakom modernom kupatilu

 

Deklaracija

Šifra
YRLSPPFB3
Naziv proizvoda
Stolz baterija za sudoperu poluprofesionalna sa 3 cevi Full crna - 138703BB
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa