Blanco dozator Lato Zlatni - 526699 | Kuhinja, Kuhinjska oprema, Dozatori deterdženta | Blanco Skip to main content

Blanco dozator Lato Zlatni - 526699

Šifra
MB3LATOG
Fabrička šifra
526699

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

8.190,00 RSD

Tehnička specifikacija

Novi dozer za deterdžent BLANCO LATO kombinuje bezvremenski moderni dizajn i lakoću korišćenja.

Ovaj dozer je takođe dostupan u 9 SILGRANIT® boja, kao i u crnoj mat varijanti, hrom varijanti i ultra resist varijanti.

Blanco je sinonim za kvalitetne i dugotrajne sudopere . Fabrika sa sedištem u Nemačkoj je jedan od najvećih proizvođača sudopera na celom svetu - odlikuje ih izuzetno dobar odnos cena/ kvalitet , najmoderniji dizajn , puno sitnih detalja koje će olakšati njihovo svakodnevno korišćenje kao i široka paleta boja i modela koji će zadovoljiti zahteve i najzahtevnbijih klijenata ! Odlučite se i Vi za Blanco sudoperu i Vaše zadovoljstvo neće izostati !

Blanco grupa spada u vodeće svetske proizvođače  kuhinjskih sudopera i slavina najvišeg kvaliteta.

Osnovana 1925. godine sa samo 10 zaposlenih, danas Blanco grupa posluje u preko 100 zemalja sa preko 1500 zaposlenih .

Pored toga, Blanco je jedini proizvođač  koji proizvodi granitne sudopere, inoks sudopere i keramičke sudopere  (Inox, Granit, Keramika) u sopstvenim proizvodnim pogonima .

Granitne sudopere Blanco – a su najprodavaniji na svetu (po zvaničnim podacima unije proizvođača kuhinjske tehnike), sa preko milion komada godišnje.

Uverite se i Vi zašto Blanco nudi samo najbolje granitne sudopere i zašto kod nas imaju preporuku NAJBOLJI ODNOS cena/kvalitet .

Deklaracija

Šifra
MB3LATOG
Naziv proizvoda
Blanco dozator Lato Zlatni - 526699
Proizvođač
Uvoznik
KOBEX DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa