Olučani Atmosferski Slivnik - Vertikalni - 10299090 | Instalacije, Kanalska armatura, Kanalica za kišnicu | Peštan Skip to main content

Olučani Atmosferski Slivnik - Vertikalni - 10299090

Šifra
XOVEPEST
Fabrička šifra
10299090

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

1.584,00 RSD

Tehnička specifikacija

Opšte karakteristike:

Napravljen od polipropilena, proizvod je namenjen i dizajniran za adekvatan odvod površinskih voda (kišnice) u spoljnim kanalizacionim sistemima. Slivnik dopušta pripajanje olučne cevi različitih prečnika. Priključak za odvodnu cev podrazumeva 2 opcije (110 i 125 mm), koje se koriste u zavisnosti od cevovoda na koji se slivnik povezuje.

Peštan slivnik za oluke sadrži suvu klapnu koja blokira ulaz štetočina iz cevovoda kao i korpicu (hvatač lišća) kod koje je maksimalno pojednostavljeno i olakšano čišćenje. Dizajnom je omogućen i priključak različitih prečnika olučnih cevi na jednostavan način, isecanjem odgovarajućeg prečnika na DN50, DN75, DN90, DN110 i DN125.

Hvatač za lišće:

Hvatač za lišće ima poboljšan protok vode zahvaljujući centralnom rebrastom stubu koji u slučaju začepljenja dna, pruža neometan protok vode. Sklopiva ručica pruža jednostavno vađenje hvatača i lakše odlaganje prikupljenog lišća. Konusni oblik čašice obezbeđuje njeno lako vađenje bez zaglavljivanja.

Peštan danas:
Zadnjih nekoliko godina kompanija je nastavila snažan investicioni ciklus i realizovala nekoliko značajnih projekata. Konstantnim ulaganjima u poboljšanje i modernizaciju tehnologije i proizvodnje, asortimani Piping Solutions i Bathroom Solutions obogaćeni su rešenjima koja prate trendove i zadovoljavaju zahteve tržišta. Danas se za Peštan može reći da predstavlja prepoznatljivu i značajnu kompaniju orijentisanu na izvoz i zadovoljavanje potreba klijenata, ne samo na Balkanu, nego i u svetu.

Deklaracija

Šifra
XOVEPEST
Naziv proizvoda
Olučani Atmosferski Slivnik - Vertikalni - 10299090
Proizvođač
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa