You are here

Bojler Termorad BT - 80 lit. inox

Proizvođač: 
Šifra:
BTR80I
Ocena: 
0
Bojler Termorad 80 lit. inox Bojleri Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacio...
Cena:15.600,00 RSD
Bojler Termorad BT - 80 lit. inox
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Bojler Termorad 80 lit. inox

  Bojleri

  Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).

  Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.
  Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor.

  Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
  Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

  Bojleri 80 lit
  Po definiciji bojler je zatvoren sud u kome se zagreva voda ili neka druga tečnost. Telo bojlera (kazan) napravljeno je uglavnom od gvožđa. Mogu biti kućni (manjih zapremina) ili industrijski (većih zapremina). Neobično je važno da bojler bude dobrog kvaliteta jer će mu to značajno produžiti radni vek. U svom programu nudimo liniju bojlera od 80 litara sa emajliranim ili prohromskim kazanima. Savremeno su dizajnirani i urađeni po svim važećim tehničko-tehnološkim standardima, što ovim bojlerima obezbeđuje visok stepen sigurnosti i pouzdanosti u radu. Pogodni su za primenu u svim tipovima prostorija jer imamo modele i za vertikalnu i za horizontalnu ugradnju.

  Posebno vodimo računa o kvalitetu bojlera koje prodaje. Bojleri od 80 litara su zatvoreni akumulacioni grejači vode predviđeni da rade pod pritiskom iz vodovodne mreže tako da se preporučuje ugradnja sigurnosnog ventila koji obezbeđuje konstantan pritisak u bojleru. Bojleri od 80 l imaju toplotnu izolaciju najvišeg kvaliteta koja omogućava racionalnu potrošnju električne energije.

  Bojleri Termorad

  Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

  Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

   Bojler Termorad 80 lit. inox

  U skladu sa savremenim trendovima u oblasti ocuvanja energije i njene racionalne upotrebe konstruisali smo bojler sa izmenjivacem toplote.Ovaj tip bojlera omogucava upotrebu tople vode iz sistema centralnog grejanja ili iz kolektora sunceve energije za zagrevanje vode u prohromskom kazanu.Na ovaj nacin ostvaruju se velike ustede u elektricnoj energiji.

 • Tehničke karakteristike
  Vrsta bojlera: 
  Obični
  Materijal bojera: 
  Inox (prohrom)
  Litraža: 
  80l
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi