You are here

Bojler Termorad BTN - 10 lit.vm

Proizvođač: 
Šifra:
BTR10
Ocena: 
0

Zapremina-10 litara

Cena:4.580,34 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Bojler Termorad 10 lit. vm

  Artikal:Bojler BT-10 PVC, beli, visoko montaža Karakteristike: Zapremina 10 litara Materijal kazana: PVC Snaga elektrogrejača: 2000 W Radni napon: 230 V Radni pritisak: 0 Pa Prikljueci: 3/8 inch Montaža: visoka ili niska Vreme zagrevanja 15~75 C: 21 min Izolacija: stiropor Regulacija temperature: da Indikator napona: da Zaštita od zamrzavanja: da Broj termostata: 1 Priključni kabl: da Visina x širina x dubina: 245 x 297 x 447 mm Pakovanje všd: 270 x 320 x 510 mm Bruto težina: 7 kg

   

  Zapremina-10 litara

  Bojleri

  Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).

  Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.

  Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor.

  Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
  Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

  Bojleri 10 lit
  Bojleri od 10 litara spadaju u bojlere manjih dimenzija i koriste se u prostorijama gde nije potrebna veća količina tople vode (garaže, radionice, kuhinje, toaleti). Izuzetno su ekonomični a jednostavna konstrukcija ih čini jednim od najpouzdanijih kućnih aparata. Kazani su im uglavnom izrađeni od polipropilenske plastike što isključuje mogućnost korozije.

  Bojleri od 10 l se izrađuju u nadgradnoj varijanti (visoka montaža) i podgradnoj varijanti (niska montaža). Kod visoke montaže bojler se postavlja iznad baterije, a kod niske montaže ispod baterije. Prilikom izrade savremenih kuhinja za ugradnju su uglavnom predviđeni niskomontažni bojleri koji se montiraju u element ispod sudopere tako da su podpuno nevidljivi.

  Bojleri Termorad

  Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

  Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

   

  Materijal kazana-plastični

  Snaga elektrogrejača-2000 W

  Montaža-visoka

  Radni napon-230 V

  Radni pritisak-0 Pa

  Priključci-3/8"

  Vreme zagrevanja 15-75°C-22 minuta

  Izolacija-stiropor

  Broj termostata-2

  Priključni kabl-da

  Regulacija temperature-da

  Indikator napona-da

  Zaštita od zamrzavanja-da

  Širina-297 mm

  Visina-447 mm

  Dubina-245 mm

  Bruto težina-7,5 kg

  Pakovanje visina-510 mm

  Pakovanje širina-320 mm

  Pakovanje dubina-270 mm

  Garancija

  Garancija na kazan-10 godina

  Garancija na ostale komponente-2 godin

 • Tehničke karakteristike
  Način montiranja: 
  Visokomontažni
  Vrsta bojlera: 
  Obični
  Materijal bojera: 
  Plastični
  Litraža: 
  10l
  Boja: 
  bela
  Dimenzije: 
  Visina x širina x dubina: 245 x 297 x 447 mm
  Težina: 
  6.7kg
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi