You are here

Sudopera Lož Alveus - Jubilee 615x546/195

Proizvođač: 
Šifra:
MLJUBIL
Ocena: 
0

Sudopera Lož Alveus - Jubilee  615x546/195   

 

Redovna cena:30.322,00 RSD
Cena:28.548,00 RSD
Ušteda:1.774,00 RSD (6%)
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Sudopera Lož Alveus - Jubilee  615x546/195   

  SUDOPERA SA SIFONOM + POKLON DASKOM I SREDSTVOM ZA ČIŠĆENJE

  debljina lima: 1mm
  za ormarić od 500mm

  Preduzeće Lož d.o.o. se nalazi u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Nova poslovna zgrada sa velikim magacinskim prostorom na oko 1500 kvadrata, sada je moderan logistički centar, tako da Lož d.o.o. može u svakom trenutku izaći u susret svojim poslovnim partnerima. Naime ovde u svakom momentu ima dovoljna količina, kako okova, tako i sudopera, aspiratora, ručica i kvaka za domaćinstvo. 
  Preduzeće Kovinoplastika iz Slovenije postoji i radi više od pet decenija, a Lož d.o.o. je ćerka ove slovenačke firme i na našim prostorima uspešno posluje od 1992. godine. Sama činjenica da su u poslovanju sledili primer svoje matične firme, govori da se ovde negovao, a i sada se neguje, pre svega evropski način poslovanja i razmišljanja, uz stalno održavanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi