You are here

Korito sudopera - Lož Alveus -Stylux 30 755x510/200mm

Proizvođač: 
Šifra:
MKSLAS30
Ocena: 
0
Korito sudopera - Lož Alveus -Stylux 30  755x510/200mm Sudoper ALVEUS Stylux 30-FS Inox sudoperi STYLUX, mogli bi također nazvati inox sudoperima ili posudama za najmoderije k...
Cena:104.392,31 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Korito sudopera - Lož Alveus -Stylux 30  755x510/200mm

  Sudoper ALVEUS Stylux 30-FS

  Inox sudoperi STYLUX, mogli bi također nazvati inox sudoperima ili posudama za najmoderije kuhinje. Njihova besprijekorna elegancija savršeno će odgovarati najekskluzivnijim kuhinjama na tržištu. Ukratko, najbolji izbor za ekskluzivne kuhinje.

  ALVEUS SUDOPERI

  Kuhinja je postala centralni prostor za druženje u savremenom domu. Robna marka Alveus objedinjuje široku paletu proizvoda kuhinjske opreme, koji će vam omogućiti stvaranje ugodne atmosfere i topline doma. U detaljima dobro osmišljen i inovativan koncept proizvoda Alveus olakšaće vam svakodnevne poslove u kuhinji, a njihov će oblik naglasiti osobni značaj vaše kuhinje.  
   
  Velike prednosti
  Savremene kuhinje prilagođene su i osmišljene, pa nekadašnja podela na radne  površine za kuvanje i pranje, u njima brzo nestaje. Tržišna marka Alveus, sa svojim najsavremenijim sudoperima, pridružuje se inovativnim i korisnim rešenjima kuhinjskih površina, koja miču ograničenja mokrog diela kuhinje.
   
  Pošto sudo-peri Alveus postaju tako značajan deo svakodnevice, oblikovali smo ih i izradili sledećim značajnim prednostima, koje sudopere Alveus svrstavaju među najkvalitetnije proizvode na tržištu.
   
  Sudoperi Alveus svrstavaju se među najčvršće sudopere na tržištu, izrađene od plemenitog nerđajućeg čelika CrNi 18-10, debljine do čak 1 mm i najčvršćih kompozitnih materijala na tržištu.
  Oni sadrže 70% granitnih čestica, koje su čvrsto povezane visokokvalitetnim vezivom, čime se postiže izuzetna čvrstoća. 
   
  Velike prednosti kojima pridonosi čvršći materijal su veća otpornost na udarce, veća stabilnost armature i daleko manje buke koju uzrokuje vodeni mlaz.
  Želi li se uporediti debljina metala različitih sudopera,dovoljno je uporediti njihovu težinu: teži sudoperi su izrađeni od debljeg metala.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi