TURKOAZ lavabo NOVA 70 74400 | Sanitarna keramika, Umivaonici, Umivaonici na ploču | Turkuaz Skip to main content

TURKOAZ lavabo NOVA 70 74400

Šifra
K7TNU70
Fabrička šifra
74400

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

14.831,21 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal umivaonika
Keramički
Način ugradnje umivaonika
Nadgradni

Nadgradni keramički lavabo
Dimenzije: 70x43cm
Sa jednim otvorom za bateriju
Bela boja, Cerastyle Clean Active zaštita

     

Zemlja porekla :Turska

Proizvođač: TURKOAZ

 

Učinite da Vaše kupatilo bude mnogo više od svoje primarne namene. Neka postane mesto u kome ćete pronaći sklonište od svakodnevnog stresa. Svaki proizvod Turkuaz sanitarija je kreiran sa posebnom pažnjom za Vašu udobnost, i može se uklapati na različite načine.

Kakve god da su potrebe Vaše porodice i koliko god je Vaše kupatilo veliko – možete, uz malo truda, stvoriti pravu malu oazu i lični spa centar. U skladu sa tim u ponudi je usavršena oprema za kupatila koja zadovoljava ukuse i najvećih hedonista. Učinite svoje kupatilo estetski privlačnim ali ujedno i funkcionalnim.

Turkuaz sanitarije svojim kvalitetom ali i modernim i privlačnim dizajnom zadovoljiće sve Vaše potrebe, i učiniće da u svom kupatilu provedete prijatne i opuštajuće trenutke nakon napornog radnog dana.

Odaberite lavabo koji vam najviše odgovara i najbolje se uklapa u stil i izgled vašeg kupatila. Spoj dizajna i praktičnosti je glavna karakteristika Turkuaz lavaboa. Učinite Vaše jutarnje rituale što prijatnijim i izaberite neki od Turkuaz umivaonika, koji će oplemeniti Vaš kupatilski prostor. U ponudi su različiti oblici i veličine umivaonika, od materijala koji su otporni na budj i plesan tako da površine duže ostaju čiste.

Sanitarije su esencijalni deo kupatila i zato je važno da izaberemo  one koje odgovaraju našim potrebama: one treba da omoguće efikasno i lako održavanje higijene.

Deklaracija

Šifra
K7TNU70
Naziv proizvoda
TURKOAZ lavabo NOVA 70 74400
Proizvođač
Uvoznik
Alba Niš D.o.o.
Zemlja porekla
Turska
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa