You are here

Pannoni Atina Wenge zidna komoda - viseći ormarić 600x330x700mm

Proizvođač: 
Šifra:
OPAZK67
Ocena: 
0
Pannoni Atina Wenge zidna komoda - viseći ormarić  600x330x700mm Ovaj nameštaj se može poručiti i u Bianco varijanti (bela varijanta) ...
Cena:6.749,56 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Pannoni Atina Wenge zidna komoda - viseći ormarić  600x330x700mm

  Ovaj nameštaj se može poručiti i u Bianco varijanti (bela varijanta)

  Front:Medijapan farban italijanskom poliuretanskim bojama visokog sjaja.

  Korpos (Bokovi):Oplemenjeni visoko kvalitetni reljefni univer sa ABS kantom.

  Šarke na vratima sa amortizerom,ručke i nogice metalne visokog sjaja,teleskopski klizači.

  KUPATILSKI NAMEŠTAJ

  Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.
  Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.
  Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.
   
  Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi