You are here

Toaletni ormarić Albatros 65 ormarić sa umivaonikom (0364)

Proizvođač: 
Šifra:
O1AL65DD
Ocena: 
0
Toaletni ormarić Albatros 65 ormarić sa umivaonikom  KUPATILSKI NAMEŠTAJ Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kup...
Cena:9.993,72 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Toaletni ormarić Albatros 65 ormarić sa umivaonikom 

  KUPATILSKI NAMEŠTAJ
  Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.
  Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.
  Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.
   
  Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.
   
   
  DRVO-STIL,PINO ART
  Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.
  Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.
  Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 
  Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu .
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi