You are here

Bojler - Metalac MB INOX 80 lit. (MB P80RFI)

Proizvođač: 
Šifra:
BMT80I
Ocena: 
0
Bojler - Metalac MB INOX 80 lit.    (MB P80RFI)   Opis proizvoda: Metalac bojler MB P80 RFI MB INOX je linija akumulacionih bojlera sa kazanom od nerđajućeg čeličnog lima, ...
Cena:15.780,00 RSD
Bojler - Metalac MB INOX 80 lit.  (MB P80RFI)
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Bojler - Metalac MB INOX 80 lit.    (MB P80RFI)

   

  Opis proizvoda:
  Metalac bojler MB P80 RFI
  MB INOX je linija akumulacionih bojlera sa kazanom od nerđajućeg čeličnog lima, izuzetne trajnosti. Savremeno su dizajnirani i urađeni po svim važećim tehničko-tehnološkim standardima, što obezbeđuje maksimalni stepen sigurnosti i pouzdanosti u radu. Podjednako su pogodni za ugradnju u visokim i niskim prostorijama.
  Spoljašnji regulator temperature vode omogućava regulisanje temperature zagrevanja vode u 3 stupnja. Na taj način je moguće prilagoditi upotrebu bojlera trenutnim potrebama potrošača.
  Radna zapremina: 80 litara
  Snaga: 2 kW
  Napon: 230 V
  Radni pritisak: 0.6 MPa
  Instalacija: vertikalna
  Vreme zagrevanja vode od 15°C do 75°C: 175 min
  Količina mešane vode na 40 °C: oko 145 litara
  Dimenzije AxBxC: 454 x 811 x 480 mm
  Težina upakovanog proizvoda: 23,7 kg
   
  Bojler MB INOX od 80 litara je zatvoren akumulacioni grejač vode, predviđen da radi pod pritiskom iz vodovodne mreže do 0,6 MPa (6 bara). Ukoliko je taj pritisak veći, preporučuje se ugradnja redukcionog ventila. Postojeći sigurnosni uređaj (ventil) obezbeđuje da pritisak ne bude veći od 0,7 MPa (7 bara). Materijal za izradu kazana je prohromski čelični lim koji ima odlična antikorozivna svojstva. Toplotna izolacija od poliuretana obezbeđuje da toplotni gubici budu minimalni, odnosno da potrošnja električne energije bude racionalna.
  Garancija: na inox kazan 15 godina a na elektro komponente i zaptivke 2 godine
   
 • Tehničke karakteristike
  Vrsta bojlera: 
  Obični
  Materijal bojera: 
  Inox (prohrom)
  Litraža: 
  80l
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi