You are here

Slavina-baterija "Cubo" za sudoperu sa izvlačnim izlivom

Proizvođač: 
Šifra:
YRC2F386
Ocena: 
0
Slavina-baterija  "Cubo" za sudoperu sa izvlačnim izlivom ROSAN Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN . Ovaj proizvođač nudi n...
Cena:7.398,48 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Slavina-baterija  "Cubo" za sudoperu sa izvlačnim izlivom

  ROSAN

  Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN .
  Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .
   
  Armature rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .
   
  Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .
   
  Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .
   
  Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .
   
  SLAVINE
  Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
  Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.
  U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
  U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
  Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.
 • Tehničke karakteristike
  Izvlačni tuš: 
  Sa izvlačnim tušem
  Ručka slavine: 
  Jednoručne slavine
  Način Ugradnje: 
  Stojeća slavina
  Topla voda iz:: 
  Slavine sa 2 cevi (topla voda iz velikog bojlera)
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.