You are here

Slavina-baterija "King" za kadu sa ručnim tušem - J331001

Proizvođač: 
Šifra:
YRJK
Ocena: 
0
Ova slavina ulepšava Vašu svakodnevnicu u kupatilu - Slavina za Vašu kadu koja garantuje osmeh u Vašem kupatilu - najbolji odnos uloženog i dobijenog - ne treba da trošite Va...
Cena:5.128,97 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Ova slavina ulepšava Vašu svakodnevnicu u kupatilu - Slavina za Vašu kadu koja garantuje osmeh u Vašem kupatilu - najbolji odnos uloženog i dobijenog - ne treba da trošite Vaše dragoceno vreme za pronalaženje adekvatne slavine - na pravom ste mestu

   

  Slavina-baterija  "King" za kadu sa ručnim tušem

  Jednoručna slavina za kadu za Vaše kupatilo sa osmehom

  Nažalost svako od nas zna da je veoma teško nabaviti slavinu pristojnog kvaliteta jer se na svakom čošku susrećemo sa velikom količinom uglavnom kineskih takozvanih "slavina" koji su uvek "jeftini" a već kod kupovine znamo da nismo napravili dugoročno rešenje . Ukoliko želite da donesete pravu odluku za slavinu za Vaše kupatilo na dobrom ste mestu .Pogledajte šta nam je poslao gospodin Damir Tripković iz Paraćina posle kupovine preporučenih artikala :

  "Primio sam posiljku i elemente ugradio-prezadovoljan sam dizajnom i kvalitetom proizvoda koje ste mi preporučili. Koristim ovu priliku da Vam se jos jednom zahvalim na trudu i poslovnosti. Uz preporuku svima da saradjuju sa Vama, zelim Vam poslovni uspeh, kao i ličnu sreću! "

  -slavina za kadu sa ručnim tušem - praktična za punjenje kade kao i za tuširanje

  -masivno telo i kvalitetan mešač-ne radi se  o  slavini nižeg kvaliteta koja će nestabilno "stajati u Vašoj kadi" -na zidu -pločicama , a srce-mešač je italijanski koji garantuje višegodišnju sigurnost koriščenja bez problema

  -garancija 5 godina na telo baterije- zbog domaće proizvodnje-fabrika iz srbije - servis kao i rezervni delovi su uvek na dohvat ruke

  -tuš crevo i držač ručnog tuša kao i ručni tuš ch uključen u cenu slavine - nema potrebe za posebnim troškovima kupovine istih kao što se dešava kod mnogih proizvođača gde se samo misli na prvi pogled da je slavina "jeftinija"

  -hromiran-visoki sjaj - kvalitetna završna obrada-koja je kontrolisana kod svake slavine pojedinačno

  -set za montiarnje slavine i uputstvo za održavanje - najbolje je da slavinu montira majstor ali pomoću upustva i sami lako možete da montirate slavinu a delovi za montiranje se nalaze u kutiji - jedino vam je potrebno neko zaptivno sredstvo na spojevima na primer teflon konac ili teflonska traka u odgovarajućim količinama

  1.) Ova slavina ulepšava Vašu svakodnevnicu u kupatilu - Slavina za Vašu kadu koja garantuje osmeh u Vašem kupatilu - najbolji odnos uloženog i dobijenog u Vašem kupatilu- ne treba da trošite Vaše dragoceno vreme za pronalaženje adekvatne slavine - na pravom ste mestu
   
  2.) Proizvođač sa iskustvom od 30 godina i garancijom o 5 godina Vam daju izuzetnu sigurnost - Bez razmišljanja o komplikovanim procedurama za nabavku rezervnih delova -domaća proizvodnja koja je uvek u službi potrošača i obezbeđuje delove u svakom momentu

  3.) Servis i rezervni delovi konstantno su dostupni bez čekanja - brzo i adekvatno reagovanje u slučaju pojave ikakvih kvarova

  4.)Praćenje najnovijih trendova -pogledajte  i ostale slavine za kadu proizvođača Rosan

   

  Odlučite se za najsimpatičniju slavinu - pozovite nas- naručite - i stiže uskoro do vas kurirskom službom

   

  ROSAN

  Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN . Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .
   
  Armature rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama .
  Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .
  Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .
   
  Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .
   
  Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .
   
  SLAVINE
  Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
   
  Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
   
  Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.
 • Tehničke karakteristike
  Ručka slavine: 
  Jednoručne slavine
  Način Ugradnje: 
  Stojeća slavina
  Topla voda iz:: 
  Slavine sa 2 cevi (topla voda iz velikog bojlera)
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi