Uslovi plaćanja | Fontana Skip to main content

Uslovi plaćanja

Online kupovina do 12 rata bez kamate za sve koji poseduju navedene kreditne kartice Bance Intesa: 

1. Master Card (Online do 12 rata)
2. Visa (Online do 12 rata)  

Internet plaćanje na rate bez kamate i bez učešća!

Svim korisnicima koji poseduju MasterCard , Visa  kreditne kartice Banke Intesa, imaju mogućnost  kupovine svih dostupnih proizvode na minimum 2 , a maksimum 12 jednakih mesečnih rata bez kamate. Nakon što se sa fontana.rs  internet stranice za plaćanje preusmerite na stranicu za plaćanje Banke Intesa, imaćete mogućnost da sami odlučite o broju rata. Raspoloživi limit na Vašoj kreditnoj kartici će se istog trenutka umanjiti za obavljenu transakciju, a rate će vam dospevati na plaćanje svakog 10. u mesecu.

 • Za iznose od 5.000 do 15.000 dinara do - 3 rate
 • Za iznose od 15.001 do 30.000 dinara - do 5 rata
 • Za iznose od 30.001 do 60.000 dinara - do 6 rata
 • Za iznose od 60.001 do 100.000 dinara - do 9 rata
 • Za iznose preko 100.000 dinara - do 12 rata
 • Plaćanje čekovima je omogućeno u našem prodajnom salonu u Subotici na 3 rate.
   

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama 

Vašu internet narudžbinu možete platiti putem internet prodavnice fontana.rs -Sve za Vaše Kupatilo  koristeći Vašu platnu karticu VISA, Maestro ili MasterCard koja podržava internet plaćanje.
Prilikom kupovine proizvoda na našoj internet prodavnici izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, nakon čega ćete biti usmereni na 3D Secure stranicu Banca Intese, na stranici ćete imati mogućnost unosa podataka kako bi svoju internet kupovinu obavili bezbedno. Nakon unosa molimo Vas da pratite dalja uputstva na stranici.
Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na našu internet stranicu sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na našu internet stranicu sa informacijom o neuspelom plaćanju i imaćete mogućnost da ponovite plaćanje karticom ili da izaberete drugi način plaćanja.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Zaštita prilikom plaćanja putem interneta:
a) Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se celokupan proces naplate obavlja na internet stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
b) Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji pri plaćanju platnim karticama

Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana upotrebom SSL enkripcije.
Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifrovanja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa).
Navedeni način omogućuje siguran prenos informacija i onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računara Kupca i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtuelne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne čuvanju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o platnoj kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke. Poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj(kriptovanoj) formi, upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

 • Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
   
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa