You are here

Umivaonik "PG Fantasia" 70cm - 50030

Proizvođač: 
Šifra:
K2FU70
Ocena: 
0

Umivaonik "PG Fantasia"   70cm

širina: 700mm

dubina: 480mm

visina: 180mm

Cena se odnosi samo na umivaonik.

Cena:10.752,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Umivaonik "PG Fantasia"   70cm

  širina: 700mm

  dubina: 480mm

  visina: 180mm

  POZZI - GINORI

  Renomirani proizvođač visokokvalitetne sanitarne keramike Pozzi Ginori već dugi niz godina proizvodi jednu od najkvalitetnijih italijanskih keramika . Ime Pozzi Ginori garantuje najnovije trendove , moderan dizajn kao i visok kvalitet po najnovijim standardima u svetu kupatila . Proizvodi svetsko poznatog italijanskog brenda  sigurno će zadovoljiti i najzahtevnije kupce koji žele visok kvalitet i moderne forme u svom kupatilu .Odlučite se za ovaj brend ako želite da imate jedinstveno kupatilo po prihvatljivim cenama .
   
  SANITARNA KERAMIKA
  Zahvaljujući velikom lageru kompletnog programa koji zastupamo, a koji se konstantno dopunjava, moguće je vrlo brzo reagovati u isporuci velikog broja artikala, što je olakšavajuća okolnost u savremenom građevinarstvu.
  Takođe, zahvaljujući čestom režimu uvoza, moguće je u relativno kratkom roku isporučiti artikle koje nemamo na stanju, a postoje u proizvodnom programu naših inostranih partnera.
  Firme koje zastupamo su među vodećim u svojim oblastima.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi