Mellerud čistač intenzivni osnovni -1 Litar - 2075000301 | Sredstva za čišćenje sanitarija | Mellerud Skip to main content

Mellerud čistač intenzivni osnovni -1 Litar - 2075000301

Šifra
Q2CSTNEC
Fabrička šifra
2075000301
750,00 RSD

Tehnička specifikacija

Opis proizvoda: 

Uklanja naslage nečistoća, zaštitne filmove, tvrdokornu prljavštinu, zapeklu masnoću, prljavštinu nastalu usled građevinskih radova, kao i naslage nikotina, ulja, čađi. Koristi se na pločicama, prirodnom kamenu kao što su mermer, granit i sl., veštačkom kamenu i betonskim blokovima, PVC-u, grejnim telima, lakiranom drvetu i metalu (npr. nerđajući čelik).

Uputstvo za upotrebu: 

Raspršiti pomoću prskalice, pokupiti rastvorene ostatke i isprati sa puno vode. Za vrlo tvrdokorne nečistoće naknadno obraditi ribaćom četkom. Velike površine čistiti u delovima. 1 l je dovoljan za 5-15m² zavisno od stepena zaprljanja.

Napomena:

Pre primene isprobati na neupadljivom delu, kako bi ispitali osteljivost površine. Čuvati van domašaja dece.

Mellerud:

Više od 30 godina je MELLERUD CHEMIE GMBH uspešan nemački proizvođač I distributer specijalizovanih proizvoda za negu I čišćenje. Tim u laboratoriji vrlo pažljivo nadgleda pridržavanje najviših mogućih standarda i neprekidno radi na razvoju novih proizvoda i usavršavanju onih starih. Godine uspešnog istraživanja I razvoja čuvaju našu tehničku prednost I umeće što nam omogućuje kao liderima na tržištu sa velikim asortimanom proizvoda da prepoznamo buduće trendove I razvijamo proizvode koji će ići u skladu sa njima. U naša druga dva sedišta u Nemačkoj Brüggen i Niederrhein, iskusno osoblje od 85 zaposlenih, trenutno radi na proizvodnji oko 180 proizvoda baziranih na našim formulama. Prodaja i distribucija Mellerud proizvoda prvenstveno ide kroz veleprodaju građevinskog materijala, uradi sam centre, kao i cash and carry radnje. Sa preko 3.000 outlet centara samo u Nemačkoj, Mellerud je broj jedan dobavljač na domaćem tržištu.

 

Deklaracija

Šifra
Q2CSTNEC
Naziv proizvoda
Mellerud čistač intenzivni osnovni -1 Litar - 2075000301
Proizvođač
Uvoznik
OTG DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa