Mellerud čistač fugni - 500ml - 2075000332 | Sredstva za čišćenje sanitarija | Mellerud Skip to main content

Mellerud čistač fugni - 500ml - 2075000332

Šifra
Q2CSFUG
Fabrička šifra
2075000332
654,00 RSD

Tehnička specifikacija

Opis proizvoda: 

Ovo sredstvo za čišćenje oslobađa zidne i podne fugne na pločicama od masnih i uljnih prljavština, raznih ostataka , prljavih naslaga itd. Koristi se za fugne na pločicama i prirodnom kamenu u kupatilima i kuhinjama. 

Uputstvo:

Zavisno od stepena zaprljanosti , ovo sredstvo se može razrediti  vodom u odnosu 1:3. Na jače zaprljanim fugnama proizvod koristiti nerazređen pomoću prskalice. Ostaviti sredstvo nekoliko minuta da fugne upiju . Potom zaprljane površine oribati četkom . Četku redovno ispirati u vodi . Ukoliko je porebno ponoviti ceo postupak . Na kraju obradjenu površinu isprati vodom. 

Napomena:

Pre nego počnete čišćenje proverite osteljivost površine na sredstvo. 

Mellerud:

Više od 30 godina je MELLERUD CHEMIE GMBH uspešan nemački proizvođač I distributer specijalizovanih proizvoda za negu I čišćenje. Tim u laboratoriji vrlo pažljivo nadgleda pridržavanje najviših mogućih standarda i neprekidno radi na razvoju novih proizvoda i usavršavanju onih starih. Godine uspešnog istraživanja I razvoja čuvaju našu tehničku prednost I umeće što nam omogućuje kao liderima na tržištu sa velikim asortimanom proizvoda da prepoznamo buduće trendove I razvijamo proizvode koji će ići u skladu sa njima. U naša druga dva sedišta u Nemačkoj Brüggen i Niederrhein, iskusno osoblje od 85 zaposlenih, trenutno radi na proizvodnji oko 180 proizvoda baziranih na našim formulama. Prodaja i distribucija Mellerud proizvoda prvenstveno ide kroz veleprodaju građevinskog materijala, uradi sam centre, kao i cash and carry radnje. Sa preko 3.000 outlet centara samo u Nemačkoj, Mellerud je broj jedan dobavljač na domaćem tržištu.

Deklaracija

Šifra
Q2CSFUG
Naziv proizvoda
Mellerud čistač fugni - 500ml - 2075000332
Proizvođač
Uvoznik
OTG DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa