Poštarina i isporuka

ROK ISPORUKE JE 1 DO 10 RADNIH DANA. Artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir- ISPORUKA JE SAMO DO ULAZA ZGRADE ODNOSNO DO ULAZA KUĆE .Kod Robe većih Dimenzija prilikom preuzimanje MORA muško lice tj. preuzimalac da pomogne kuriru JER KURIRI kabastiju robu fizički NE MOGU sami izvaditi iz kombija ili odgovarajuće ambalaže .  Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Za pakete manje kilaže : 350 din

Isporuka za robu u vrednosti od 20 000 din i preko toga je BESPLATNA - IZUZEV KOD KABASTE ROBE ILI KOD ROBE KOJA JE LOMLJIVA -TE SE MORAJU SE OSIGURATI (granitne sudopere,umivaonici,ogledala,tuškade,tuš kabine,hidromasažne tuš kabine,kupatilski nameštaj)  gde važi sledeći cenovnik :

 

Za sledeće artikle važi poseban dogovor sa operaterom - za svaki artikal kontaktirajte našeg operatera:

granitna sudopera -+++700 din za troškove transporta i osiguranje

tuš kabine  - +++ 1650 din za troškove transport

tuš kabina sa kadom - +++ 1650-2000 din za troškove transporta

hidromasažna tuš kabina -+++ 3000 din za troškove transporta

kupatilski nameštaj  - +++ 1200-1700 din za troškove transporta .

sanitarija -+++650 din za troškove transporta i osiguranje

 

 

 

Dostava

Dostavljanje robe se vrši na kućnu adresu putem kurirskih službi(BEX ). Plaćanje je na licu mesta kada preuzimate robu.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete).

PAKET POSLE  PRIJEMA I PLAĆANJA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK(KURIR SE VRAĆA I PARAVI ZAPISNIK U ROKU OD 3 DANA ) I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za upotrebu ili ugradnju određenih proizvoda kontaktirajte naš prodajni tim kako bi zajedno pronašli rešenje za Vaše kupatilo . 

 

 

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA - VRAĆANJE ROBE

U roku od 14 dana od dana prijema robe možete jednostrano da raskinte ugovor bez obaveze da navedete razlog za raskid ugovora, a mi smo u obavezi da vam bez odlaganja dostavimo obaveštenje u vezi sa jednostranim raskidom ugovora, vraćanjem robe i povraćajem novca.

Izjava o jednostranom raskidu ugovora smatra se blagovremenom ukoliko nam istu pošaljete u gore navedenom roku i ukoliko nam vratite robu u navedenom roku.Po prijemu potvrde da je ugovor jednostrano raskinut, a u skladu sa Zakonom i obaveštenjem u vezi sa posledicama jednostranog raskida ugovora, Vi ste u obavezi da nam o svom trošku i to u roku od 14 dana vratite robu u originalnom pakovanju i sa pripadajućim priborom , dokumentacijom i delovima koji su bili u prodajnom paketu bez oštećenja i tragova korišćenja , a mi smo u obavezi da u roku od najviše 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu ugovora, izvršimo povraćaj novca.

Jednostranim raskidom ugovora Vi se oslobađate svih obaveza, osim da snosite neposredne troškove povraćaja robe i novca .

Nakon prijema obrasca za jednostrani raskid ugovora, bez odlaganja ćete primiti obaveštenje o prijemu obrasca za raskid ugovora, zajedno sa uputstvom za vraćanje robe.OBRAZAC TRAŽITE OD NAŠIH KOLEGA - ISTI  VAM MOŽEMO POSLATI MAILOM !

        Nakon što primimo vraćenu robu, u roku od 5 radnih dana dobijate povraćaj novca u iznosu koji ste platiti.
  
   Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac.
    Izjava o privatnosti podataka: Podaci koje date u ovom obrascu služe za evideniranje izmena u prometu i “FONTANA ” doo ih neće skladišti, niti koristiti u        druge   svrhe !