You are here

Pločica Keros BRICK Blanco - Zidna pločica 6x25 - TBRB625

Proizvođač: 
Šifra:
TBRB625
Ocena: 
0

Pločica Keros BRICK Blanco - Zidna pločica 6x25 - TBRB625

0.85m2/KUT -- MAT PORCELANSKA RELJEFNA PLOČICA, ANTISLIP(NE KLIŽE SE)

KEROS-ŠPANSKE PLOČICE

Cena:2.994,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  PLOČICE

  Pločice za KUPATILO određuju vizuelni indentitet KUPATILA, ovde je estetika presudna. Pre izbora pločica treba dobro razmisliti o izboru boja, formata, obrada i dezena jer kad ih jednom postavite teško ih je menjati.

  ZIDNE PLOČICE od keramike imaju dekorativnu funkciju, tu su se uključili i dizajneri koji potpisuju svoje dezene i dekorativne setove

  KEROS pločice

  Asortiman španskog brenda Keros Ceramica obuhvata keramičke pločice i white body pločice, sa skoro 200 linija pločica u ponudi.

  našoj ponudi je oko 120 modela pločica brenda Keros Ceramica, uključujući mnoge pločice čije su boje izuzetno snažne i dezeni neobično prirodni, bez obzira da li su to moderne pločice ili klasične pločice, pločice za kupatilo ili pločice za kuhinju.

  Keros Ceramica pločice su danas među najcenjenijim na evropskom tržištu, posebno u višoj-srednjoj klasi. Kompanija postoji oko pola veka, a pločice se proizvode u postrojenjima u Španiji i Bugarskoj, uz veliki distributivni centar u Grčkoj, čineći Keros pravom južnoevropskom kompanijom.

  Keros Ceramica potiče iz procincije Kastelon, severno od Valensije, koja je središte proizvodnje pločica u Španiji, sa tradicijom dugom preko 300 godina.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi