Lož Alveus - Allshine - 150 ml - pasta za čišćenje-poliranje inox sudopera - 1111572 | Kuhinjska oprema, Dodatna kuhinjska oprema, Sredstva za čišćenje sanitarija | Lož Alveus Skip to main content

Lož Alveus - Allshine - 150 ml - pasta za čišćenje-poliranje inox sudopera - 1111572

Šifra
MLPASTA
Fabrička šifra
1111572

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

966,00 RSD

Tehnička specifikacija

Sadržaj: 150 ml

Sudopere i combi ploče od plemenitog nerđajućeg čelika i kaljenog stakla.

Za čišćenje najviše odgovaraju mekane krpe i tekuća sredstva u domaćinstvu. Potrebno je izbegavati upotrebu sredstava za čišćenje srebra, čelične vune, belila i abrazivnih sredstava. Na delove od nerđajućeg čelika se ne preporučuje odlagati površinski nezaštićeni metalni predmeti.
U slučaju da plemeniti nerđajući čelik dođe u dodir s jakim kiselinama, potrebno ga je isprati većom količinom čiste vode. Da bi se izbeglo nastajanje mrlja, ne smemo ostavljati duže vreme hranu sa korozivnim delovanjem (npr. voćni sok, kuhinjska so, sirće, senf, rasol, majoneza itd.) na površinama nerđajućeg čelika ili staklenim površinama. Preporučujemo da proizvode nakon korištenja obrišete suvom mekanom krpom, jer ćete na taj način sprečiti nastajanje mrlja i vodenog kamenca.

Lož Alveus:

Preduzeće Lož d.o.o. se nalazi u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Nova poslovna zgrada sa velikim magacinskim prostorom na oko 1500 kvadrata, sada je moderan logistički centar, tako da Lož d.o.o. može u svakom trenutku izaći u susret svojim poslovnim partnerima. Naime ovde u svakom momentu ima dovoljna količina, kako okova, tako i sudopera, aspiratora, ručica i kvaka za domaćinstvo. Preduzeće Kovinoplastika iz Slovenije postoji i radi više od pet decenija, a Lož d.o.o. je ćerka ove slovenačke firme i na našim prostorima uspešno posluje od 1992. godine. Sama činjenica da su u poslovanju sledili primer svoje matične firme, govori da se ovde negovao, a i sada se neguje, pre svega evropski način poslovanja i razmišljanja, uz stalno održavanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga.

Deklaracija

Šifra
MLPASTA
Naziv proizvoda
Lož Alveus - Allshine - 150 ml - pasta za čišćenje-poliranje inox sudopera - 1111572
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa