Ključne reči

KOLPA SAN KADE I TUŠ KABINE

Na tržištu kadatuš kabina i tuš kada je velika ponuda različitih proizvoda i proizvođača. U toj ponudi nije lako doneti odluku koji proizvod da kupite. Prosečan kupac pokušava da odabere najpovoljniji proizvod, ali većinom se to pokaže u vrlo kratkom periodu kao loš izbor. Na osnovu toga možete da uporedite i sami donesete najispravniju odluku. Zagarantovan kvalitet, funkcionalnost, proizvedeno u EU, udobnost, sigurnost, elegancija i dizajn,garancija itd.

GEBERIT UGRADNI VODOKOTLIĆI

1.Geberit duofix
Geberit Duofix instalacioni elementi za WC pružaju odgovarajuće rešenje za skoro svaku situaciju u gradnji. Dostupni su u više stilova i visina.Raznovrsni posebni instalacioni elementi raznih širina ili montaža u uglovima omogućavaju optimalno iskorišćavanje prostora, čak i kada sanitarne prostorije nemaju povoljan raspored. Dostupni su i posebni instalacioni elementi za WC za kupatila bez prepreka.Geberit Duofix instalacioni elementi za WC su opremljeni tehnologijom za Geberit ugradne vodokotliće koja se decenijama dokazivala u praksi.
2.Geberit Basic

Duofix Basic je sanitarni montažni element za konzolnu WC šolju, sa ugradnim vodokotlićem UP 100, ima čeono aktiviranje i prilagođen je za tipku delta.
Geberit ugradni vodokotlići mogu da se montiraju direktno u čvrstu ili laku gradnju ako ne postoje strogi zahtevi po pitanju izolacije od buke, a preduzimač je spreman da se odrekne prednosti koje pružaju Geberit instalacioni sistemi prilikom montaže. Ugradni vodokotlići bez instalacionih elemenata su posebno pogodni za podnu WC šolju ili za montažu u kupatilskom nameštaju.
 

SLAVINE-BATERIJE

1. Slavine za kadu- 

Od različitih proizvođača, dizajna, dimenzija. Garantovan kvalitet. Sigurna garancija.
Proizvođači: Rosan, Grohe, Paffoni, Armal.

2.Slavine za kupatilo-
Moderan dizajn, funkcionalnost, garantovan kvalitet.
Proizvođači: Rosan, Grohe, Paffoni, Armal.

3.Slavine za umivaonik-
Jednoručne, dvoručne u različitim dimenzijama i sa modernim dizajnom.
Proizvođači: Rosan, Grohe, Paffoni, Armal.