You are here

Mellerud čistač silikona 0.25 ml 2075001773

Proizvođač: 
Šifra:
Q2CSTSIL
Ocena: 
0

Mellerud čistač silikona 0.25 ml 2075001773

Opis proizvoda:

 Želite brzo i jednostavno da odstranite ostatke silikona ? Ovaj proizvod je pravo rešenje za Vas ! Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa npr. akrila , stakla, keramičkih pločica,cotto pločica , drveta , emajla , porcelana , i drugih površina otpornih na kiseline. 

Cena:960,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Mellerud čistač silikona 0.25 ml 2075001773

  Opis proizvoda:

   Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa npr. akrila , stakla, keramičkih pločica,cotto pločica , drveta , emajla , porcelana , i drugih površina otpornih na kiseline. 

  UPUTSVTO ;

  Pre upotrebe promućkati proizvod . Najpre iseći slojeve silikona strugačem silikona. Posle toga na preostali sloj četkom ravnomerno nanetI Mellerud čistač silikona. Ne koristiti previše štedljivo . Kod malih ostataka silikona dovoljno je vreme delovanja od otprilike 1h. Kod tvrdokornih naslaga trebalo bi se  pridržavati vremena delovanja od 12h. Posle vremena delovanja špahtlom mehanički odstraniti odvojeni silikon i obrisati krpom. Prema potrebi ponoviti primenu . 

  NAPOMENA;

  Ne primenjivati na površinama osetljivim na kiseline kao npr. prirodni i veštački kamen koji sadrži kreč npr. mermer , terrazzo ili razni tamni graniti . Na prirodnom kamenu može da izazove promenu boje . Na emajlu i hromu ostaviti da deluje max 1h.Uvek prethodno ispitati osetljivost površine na neupadljivom mestu . 

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi