Mapei Eco Prim Grip temeljni premaz 5kg - 1560005 | Lepkovi i Fug mase | Mapei Skip to main content

Mapei Eco Prim Grip temeljni premaz 5kg - 1560005

Šifra
T5ECPG5
Mapei  Eco Prim Grip temeljni premaz 5kg - 1560005

Višenamenski, već pripremljeni temeljni premaz na bazi umetnih smola i silikatnog peska u vodenoj disperziji  za malter, izravnavajuće mase i lepila za keramiku

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

4.831,20 RSD

Tehnička specifikacija

Mapei  Eco Prim Grip temeljni premaz 5kg - 1560005

ECO PRIM GRIP

Višenamenski, već pripremljeni temeljni premaz na bazi umetnih smola i silikatnog peska u vodenoj disperziji  za malter, izravnavajuće mase i lepila za keramiku

GDE SE UPOTREBLJAVA
Višenamenski, već pripremljeni temeljni premaz za unutrašnje i spoljne zidove i podove. Eco Prim Grip se koristi za osiguranje lepljenja masa za izravnanje i zaglađivanje, lepila za keramiku na upojnim i neupojnim podlogama, kao što su keramika, teraco i prirodni kamen u unutarnjim prostorima.

PRIMERI PRIMENE:
• Nanošenje maltera na beton, zidanim i drugim podlogama
• Primena masa za zaglađivanje i izravnanje na postojećim unutrašnjim podlogama od keramike, teraca i prirodnog kamena.
• Polaganje keramike i prirodnog kamena na postojeće podove od keramike.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Eco Prim Grip je temeljni premaz bez rastvarača, pripremljen od sintetičkih smola u vodenoj disperziji i odabranih inertnih materijala s izvrsnom snagom prijanjanja, otpornom na vodu (vlagu) i starenje. Garantuje hrapavu površinu (spoja) idealnu za malter, mase za zaglađivanje i izravnavanje, na taj način osigurava izvrstan spoj na glatkim i neupojnim podlogama, reguliše upojnost na upojnim podlogama. Jednom suv, nakon nanošenja, osigurava snažan spoj za bilo koje cementne mešavine na različitim tipovima podloga: beton, kamen, gips-kartonske ploče, drvo, keramika, metal, malter, gips, itd.
Eco Prim Grip je pripremljen za upotrebu sivi lateks jednostavan za upotrebu bilo valjkom ili četkom.
Eco Prim Grip je nezapaljiv. Zbog toga se proizvod smatra neopasnim za osobe koje koriste proizvod i konačne korisnike u okolini gdje se primenjuje. Takođe može biti skladišten bez posebnih mera opreza.

PRIMENA: Eco Prim Grip se može nanositi na podlogu valjkom ili četkom. Malter ili mase za zaglađivanje i izravnanje mogu se upotrebiti kad je Eco Prim Grip suv. Najkraće vreme čekanja(sušenja) je 15 do 60 minuta, ovisno sa okolnim uslovima i sa upojnosti podloge. Moguće je nakon dužeg vremena naneti drugi (novi) sloj Eco Prim-a Grip.
ČIŠĆENJE: Dok je još svež, Eco Prim Grip se lagano može ukloniti vodom s poda zida i alata. Jednom suv, može se ukloniti alkoholom ili Pulicol-om.
POTROŠNJA: Potrošnja varira između 0,2 i 0,3 kg/m2, zavisno sa upojnosti podloge.
PAKIRANJE: Eco Prim Grip je pakovan u posudama od 5 i 10 kg.
SKLADIŠTENJE: U normalnim okolnostima i originalno zatvorenoj ambalaži rok trajanja proizvoda je 24 mjeseca.

Deklaracija

Šifra
T5ECPG5
Naziv proizvoda
Mapei Eco Prim Grip temeljni premaz 5kg - 1560005
Proizvođač
Uvoznik
MAPEI DOO
Zemlja porekla
Italija
  • Plaćanje na rate
  • Garancija
  • Stručni saveti
  • 024/530-630 (8-15h)
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa