Villeroy Boch "Subway" soft close(sporospuštajući) wc poklopac- 9955c101 | WC poklopci | Villeroy Boch Skip to main content

Villeroy Boch "Subway" soft close(sporospuštajući) wc poklopac- 9955c101

Šifra
K5SWPSC
Villeroy Boch "Subway" soft close(sporospuštajući) wc poklopac- K5SWPSC

-9955C101

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

13.724,52 RSD

Tehnička specifikacija

Villeroy Boch "Subway" soft close(sporospuštajući) wc poklopac- K5SWPSC

Villeroy & Boch predstavlja najsnazniju inovativnu fabriku porcelana, jedan je od najvaznijih brendova u Nemackoj, Evropi pa i celom svetu. 

Brend je osnovan 1748. godine, a svoju proizvodnju keramike i sanitarija podigli su na vodeci medjunarodni Lifestyle brend. 

Villeroy & Boch je zastupljen u 125 zemalja sirom sveta, a svojim resenjima i kvalitetom proizvoda uspeli su uveriti potrosace, dizajnere i arhitekte u svakom pogledu.

Sektor “Bathroom and Wellness” objedinjuje savremena i klasicna dizajnerska resenja u izradi sanitarija. Villeroy & Boch stvara visokokvalitetne proizvode koji oplemenjuju zivote ljudi sirom sveta. Villeroy & Boch predstavlja standard za visoki dizajn i kvalitet života.

U nasem asortimanu mozete pronaci njihove umivaonike, bidee, wc solje i wc monoblokove.

U svakom trenutku mozete pronaci veliki broj proizvoda na akciji i tako opremiti svoje kupatilo vrhunskim Villeroy & Boch proizvodima po povoljnim cenama.

Deklaracija

Šifra
K5SWPSC
Naziv proizvoda
Villeroy Boch "Subway" soft close(sporospuštajući) wc poklopac- 9955c101
Proizvođač
Uvoznik
DELTA TERM DOO
Zemlja porekla
Nemačka
  • Plaćanje na rate
  • Garancija
  • Stručni saveti
  • 024/530-630 (8-15h)
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa