Predzidni vodokotlić Geberit AP110 136.610.11.1 | Predzidni vodokotlići | Geberit Skip to main content

Predzidni vodokotlić Geberit AP110 136.610.11.1

Šifra
WGAP110
Niskošumni
Start-stop funkcija ispiranja
Sa izolacijom protiv kondenzacije
Niska montaža
Priključak za vodu bočno ili pozadi na sredini

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

4.538,40 RSD

Tehnička specifikacija

Vodokotlić AP110 je najprodavaniji predzidni niskomontažni vodokotlić od geberita. Sa svojim kompaktnim linijama i start/stop funkcijom pored svoje moderne forme pruža i mogućnost uštaede vode . ukoliko želite pouzdan predzidni vodokotlić AP110 -ranije Rio- je pravo rešenje za Vas

Geberit

Jedan od elemenata u kupatilu koji je neopdhodan a gotovo neprimentan jeste predzidni vodokotlić, koji nam svojom praktičnošću olakšava održavanje higijene.U današnjim kupatilima vodokotlić je neizbežnan, ali nije lako odlučiti se za pravi model i odgovarajuću funkciju.
 
Na našem tržištu postoje vodokotlići pomoću kojih se reguliše količina vode za ispiranje WC-a poput "Geberit" ugradbenih vodokotlića sa mogućnošću dvokoličinskog ispiranja, kao i "Geberit" nadzidni vodokotlici, čijom upotrebom se potroši znatno manje vode na dnevnom nivou. "Geberit", evropski lider na polju sanitarnih tehnologija, posebno je motivisan da pruži najviše standarde svojim potrošačima i postavlja standarde u oblasti očuvanja i štednje vode.
 
Kompanija "Geberit" proizvela je vodokotliće koji potrošnju vode sa prosečnih 10 litara po ispiranju smanjuju na čak 3 litra. Ovi štedni vodokotlići sa dvokoličinskom opcijom ispiranja – 6 litara za veću, i 3 litra za manju, postižu uštedu vode,što odgovara četrnaestodnevnoj potrošnji vode u svim domaćinstvima u Evropi.
 
Ukupna potrošnja vode u svetu svake godine poveća se za oko 6%. Jedno prosečno evropsko domaćinstvo na dan potroši 180 litara po stanovniku, od čega svaka osoba 60 litara iskoristi samo za ispiranje toaleta.
 
AP110 (Rio)
-Podesiva količina vode 6/9 l
-sa start/stop tipkom
-priključak vode sa 3 strane Opremljen izolacijom protiv kondezacije 
-brzim i bešumnim punjenjem
-odvodnom cevi za nisku montažu kao i šablonom za montažu 
-Vodokotlić je izrađen od ABS plastike dostupan u beloj boji

 

Racionalna odluka:

Ukoliko želite da dobijete najviše za vaš novac,a u isto vreme tražite i vrhunski kvalitet,ovaj vodokotlić će sigurno odgovoriti na vaše zahteve.
Start/stop tipka će racionalizovati prekomerenu potrošnju vode,dok će UV otporan materijal učiniti Vaše kupatilo lepim na duži period.
 
 

Deklaracija

Šifra
WGAP110
Naziv proizvoda
Predzidni vodokotlić Geberit AP110 136.610.11.1
Proizvođač
Uvoznik
DELTA TERM DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Inspiracija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa