Ventilator F-100 Texo | Ventilacija | Texo Skip to main content

Ventilator F-100 Texo

Šifra
EV100T
Ventilator F-100 Texo

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

1.669,80 RSD

Tehnička specifikacija

Odličan ventilator za kupatilo, služi za izvlačenje vazduha i provetravanje prostorije.

Idealno za kupatila bez prozora.Montaža ventilatora je zidna.

 

Opis proizvoda:
Texo Elite ventilatori su dizajnirani za neprekidnu ili vremensku ventilaciju manjih ili srednje velikih prostorija, (kupatila, holova i drugih prostorija). Omogućava otpremanje velike količine neprijatnih mirisa, kao i vlage iz prostorija u kratkom vremenskom periodu . Materijal izrade: Ventilator se izrađuje od visoko kvalitetnog PVC materijala. Opremljen je skoro nečujnim elektromotorom kao i lakom povratnom leptir klapnom koja sprečava ulazak hladnog vazduha i insekata, kada je ventilator isključen.

Ventilatori Texo Elite se proizvode u dve verzije: prečnika Ø100 i prečnik Ø120,u verzijama sa i bez tajmera. Ventilator sa tajmerom omogućava da se u trenutku uključivanja prekidača ventilator aktivira . Ugrađeni tajmer osigurava da ventilator radi još 3-30 minuta nakon što se svetlo ili prekidač isključi. Potencijometrom se regulise vreme od manjeg 3 min do veceg 30 min okretanjem navrtke suprotno od smera kazaljke na satu.

Deklaracija

Šifra
EV100T
Naziv proizvoda
Ventilator F-100 Texo
Proizvođač
Uvoznik
TEHNOEXPORT DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa