Ventilator Cata x-mart 12 Inox | Ventilacija | Cata Skip to main content

Ventilator Cata x-mart 12 Inox

Šifra
EVCA2

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

6.923,00 RSD

Tehnička specifikacija

Specifikacija
Dizajn ventilatora tipa Cata Ks-MART MATIC ima ne samo estetsku, već i tehnološku ulogu. Karakteriše ga niži nivo buke u poređenju sa svojim kolegama sličnih performansi i tradicionalnog dizajna. Namenjen je za ventilaciju kupatila, toaleta i prostorija za domaćinstvo, za odvođenje iskorišćenog vazduha direktno kroz zidni otvor ili kroz sistem kratkih cevi. Ventilatorom se može upravljati ili preko prekidača za svetlo u prostoriji ili preko prekidača koji je odvojen za ventilator.

Proizvod je zaštićen od prskanja vode i ima IP-Ks4 nivo zaštite u pogledu vlage, tako da minimalna visina ugradnje može biti 225 cm mereno od nivoa poda. Takođe se može ugraditi na bočni zid ili plafon zahvaljujući posebnim ležajevima.

Zbog svog udubljenog dizajna, tanka prednja ploča ventilatora viri iz zida ili plafona sa manjom dimenzijom dubine nakon ugradnje nego u slučaju neugradnih tipova. Ks-Mart fanovi su tzv Jedinstveni sistem fiksiranja Kuck Fik Grip-a omogućava brzu i laku instalaciju. Za fiksiranje nije potrebno posebno bušenje, može se obaviti i bez tiplova i vijaka.

Njegov prednji panel se može ukloniti jednim pokretom, bez upotrebe alata, i isto tako lako se može vratiti na uređaj. Ovo omogućava lako čišćenje ventilatora, koje za sve ventilatore treba raditi 2-3 puta godišnje radi efikasnog rada i dužeg radnog veka.

Automatski prednji panel: Prednji panel ventilatora se automatski otvara (kada je uključen) i zatvara (kada je isključen) pribl. Posle kašnjenja od 40-50 sekundi, što umnogome smanjuje mogućnost dotoka hladnog vazduha zimi, i povratka neprijatnih mirisa kada je priključen na centralni sistem.

GARANCIJA
2 godine
PREČNIK
120 mm
MAKS PROTOK VAZDUHA
190 m3/h
MOŽE SE UPRAVLJATI SA PREKIDAČA
da
STALABILNOST
na bočnom zidu, plafonu
KATEGORIJA VELIČINE SOBE
do 40 m3
VELIČINA LOKACIJE
< 38 m3 (14 m2)
NIVO BUKE PO KATEGORIJAMA
40 dB(A) ili više
NIVO BUKE
40dB (A)
STRUKTURA
aksijalni
BROJ STEPENA
1
BOJA
Inox
ZAŠTITA OD POVRATNOG TOKA
automatski prednji panel
LED OSVETLJENJE
ne
TEŠKA
ne
TEŽINA
0,85 kg
PERFORMANSE
20 V
ZAŠTITA
Ip-k4
SA BRZIM KONEKTOROM
da
NAPON
230 V
BROJ OBRTAJA
2450 rpm

CATA APPLIANCES, S.L JE PROIZVOĐAČ KUĆANSKIH APARATA, OSNOVAN U TORELJU, ŠPANIJA, 1947. GODINE.
Od tada je kompanija pionir u poslu domaće ekstrakcije. Njegov širok asortiman proizvoda uključuje usisivače, aspiratore i ukrasne nape, uređaje za električno grejanje, ventilaciju i sušenje ruku. Kompanija ima sedište u provinciji Barselona, ima fabrike u Torelu (Španija), Sao Paulu (Brazil) i Sjao Lanu (Kina) i stalno se širi na međunarodnom tržištu kroz stvaranje podružnica i filijala.

Deklaracija

Šifra
EVCA2
Naziv proizvoda
Ventilator Cata x-mart 12 Inox
Proizvođač
Uvoznik
Tehnoexport
Zemlja porekla
Španija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa