Baterija-slavina King za umivaonik - sudoper izliv S 200 mm – lekarska - J32L002 | Slavine za umivaonik | Rosan Skip to main content

Baterija-slavina King za umivaonik - sudoper izliv S 200 mm – lekarska - J32L002

Šifra
YRJZL20S
Fabrička šifra
J32L002
Baterija-slavina  King za  umivaonik - sudoper   izliv S 200 mm – lekarska  - J32L002
6.041,58 RSD

Tehnička specifikacija

Dizajn slavine
Moderna slavina
Namena slavine
Za specijalne namene
Za sudoperu
Za umivaonik
Način ugradnje
Zidna slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina
Kolekcija

TEHNIČKI PODACI


    Jednoručna baterija 
    Zidna montaža
    Klasa protoka Z - 7 lit/min
    NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB
    Keramički mešač KEROX® 40 HWS
    Lekarska ručica
    Heavy Duty ekscentar kolena
    Hromirane rozete
    Pokretni izliv 200mm
    Klasa bučnosti I

RADNI USLOVI ARMATURA

 

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C
  • Preporučena temperatura vode:  60°C

KING

 

Serija jednoručnih baterija KING je najprodavanija serija sa izuzetno širokim izborom modela. Klasičan dizajn, izuzetan kvalitet i postojanost. Serija KING je preporuka za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama . Dizajn čistoće forme i vrhunski kvalitet za prestižno okruženje u svetu modernih kupatila, primarna i besprekorna u svakom pogledu.

ROSAN

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN .
Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .
 
Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .
 
Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .
 
Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .
 
Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .
 
SLAVINE
Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.
U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.

Deklaracija

Šifra
YRJZL20S
Naziv proizvoda
Baterija-slavina King za umivaonik - sudoper izliv S 200 mm – lekarska - J32L002
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa