Stojeća slavina-baterija Sanitary Nostalgija izliv 130 mm - N531130 | Slavine za hladnu vodu | Rosan Skip to main content

Stojeća slavina-baterija Sanitary Nostalgija izliv 130 mm - N531130

Šifra
JSSPN
Fabrička šifra
N531130

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

3.857,57 RSD

Tehnička specifikacija

Dizajn slavine
Moderna slavina
Namena slavine
Za hladnu vodu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina

Grupa porizvoda Sanitary predstavlja širok asortiman slavina i priključnih ventila. Sanitary se deli na serije Klasik, Fummé, Keramic, Nostalgija i Medical. Kod serija Klasik i Fummé koristimo kompersione gornje delove sa uljnom komorom. U serije Keramic i Nostalgija ugrađujemo Lifetime keramičke gornje delove renomiranog nemačkog proizvođača Flühs. Medical je serija namenjena posebnim potrebama gde se otvaranje vrši laktom a bez kontakta rukom.

 

TEHNIČKI PODACI


    Stojeća montaža
    Klasa protoka Z - 7 lit/min
    NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB
    Metalni rukohvat
    Flühs® LIFETIME keramički gornji delovi
    Pokretni izliv 130mm
    Klasa bučnosti I
 

RADNI USLOVI ARMATURA

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C
  • Preporučena temperatura vode:  60°C

NOSTALGIJA

Dizajn davno prošlih vremena u kombinaciji sa najsavremenijim tehničkim rešenjima to je naša serija NOSTALGIJA. Serija koja je uvek atraktivan i neprolazna!

 

Rosan

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN . Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .

Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .

Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .

Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .

Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .

 

 

 
 

Deklaracija

Šifra
JSSPN
Naziv proizvoda
Stojeća slavina-baterija Sanitary Nostalgija izliv 130 mm - N531130
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa