Automatski gornji deo za sifon - 5/4" - klik-klak uni - Brontee-NB245 | Elastični sifoni za kupatilo, Fiksni sifoni za kupatilo | Rosan Skip to main content

Automatski gornji deo za sifon - 5/4" - klik-klak uni - Brontee-NB245

Šifra
SGDSUBR
Fabrička šifra
NB245

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

3.446,00 RSD

Tehnička specifikacija

BRONTEE

 Slavine su jedan od osnovnih elemenata svakog kupatila.  Standardna obrada baterija je u hrom varijanti, ali sve popularnije su i slavine u boji. Iz ponude izdvajamo seriju BRONTEE

Dizajn davno prošlih vremena u kombinaciji sa najsavremenijim tehničkim rešenjima to je naša serija BRONTEE. Serija koja je uvek atraktivna i neprolazna! Specijalna Brontee završna obrada daje jedinstven dizajn kao I prepoznatljiv po kvalitetu i garanciji.

Rosan

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN . Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .

 Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .

 Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .

 Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .

 Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .

 

Deklaracija

Šifra
SGDSUBR
Naziv proizvoda
Automatski gornji deo za sifon - 5/4" - klik-klak uni - Brontee-NB245
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa