Jika Golem pisoar vidan dovod i skriven odvod 843061 | Pisoari, Sanitarna keramika | JIKA Skip to main content

Jika Golem pisoar vidan dovod i skriven odvod 843061

Šifra
K7JGOPIV
Fabrička šifra
843061

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

17.739,60 RSD

Tehnička specifikacija

Odvod i dovod Pisoara
Vidan dovod skriven odvod

Golem sifonski pisoar sa spoljnim dovodom vode. Ovaj pisoar može se povezati sa horizontalnim ili vertikalnim sifonom.

Pisoar Jika Golem sa spoljnim dovodom vode je idealno rešenje za javne prostore koji žele da se pridržavaju visokih standarda higijene. Sanitarna keramika sa antibakterijskim premazom na unutrašnjem prstenu i odvodima sprečava nakupljanje prljavštine, što je posebno važno u mestima gde veliki broj ljudi koristi isti toalet.

Jika Golem pisoar je takođe 100% reciklabilan, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom. Sa spoljnim ulazom za vodu, pisoar pruža efikasno ispiranje, uz minimalnu potrošnju vode. To je važno ne samo zbog uštede vode, već i zbog ekonomske isplativosti. Pored toga, Golem pisoar ima moderan dizajn koji se lako uklapa u bilo koji enterijer. Sa svojim visokim performansama, lako održavanje i dugotrajnost, Jika Golem pisoar je izvrstan izbor za bilo koji javni prostor koji želi da obezbedi visok nivo higijene i udobnosti za svoje korisnike.
Golem sifonski pisoar sa spoljnim dovodom vode. Ovaj pisoar može se povezati sa horizontalnim ili vertikalnim sifonom.
 

Dimenzije:
Dužina: 305 mm
Širina: 340 mm
Visina: 535 mm
 

Proizvođač: Jika Češka Republika

Dubina: 30,5 cm

Širina: 34 cm

Visina: 53,5 cm

Istorija marke Jika Proizvodnja keramike u Znojmu datira iz 19. veka - najstarije fabrike na evropskom kontinentu. Povratak na izvanredan talenat domaćeg tima profesionalaca koji proizvode umetničke ukrase i forme. Ubrzo nakon 1920. godine, profesionalci Znojmo bili su prvi u Evropi koji su napravili sudopere, kade i sudopere u tunelskoj peći. Danas se proizvodi JIKA proizvode u dve fabrike u Češkoj - Bechinie i Znojmo. Tokom spajanja sa švajcarskom kompanijom Keramik Holding LAUFEN (vvv.laufen.com) 1991. godine, u najuspešnije češke fabrike sanitarija instalirane su nove proizvodne linije. Specijalni proizvodi napravljeni su od prirodnih sirovina po najnovijoj tehnologiji. Strategija kompanije je sklad atraktivnog dizajna, visokog kvaliteta i savršene funkcionalnosti u raznovrsnom asortimanu proizvoda po svim rasponima cena. Od 1999. godine podružnica LAUFEN CZ proširila je svoje poslovanje na tržište centralne i istočne Evrope. Sve tri marke (LAUFEN, ROCA, JIKA) ističu se visokim kvalitetom svojih proizvoda i poseduju međunarodni ISO 9001 sertifikat o kvalitetu

 

Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa