Geberit - bide konzolni Selnova -500.264.01.7(500.264.01.1) | Sanitarna keramika, Bidei, Konzolni bide, Kupatilo | Geberit Skip to main content

Geberit - bide konzolni Selnova -500.264.01.7(500.264.01.1)

Šifra
K9SKB
Fabrička šifra
500.264.01.7

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

10.187,15 RSD

Tehnička specifikacija

Tip bidea
Konzolni (zidni)

Tehnički podaci

Materijal proizvoda sanitarna keramika

  • Preliv: vidljivo
  • Boja/površina: Bela
  • B: 35 cm
  • H: 34,5 cm
  • T: 53 cm

Geberit
Koncern Geberit razvija - proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sastave za kupatila i sanitarne uređaje. U proteklih 135 godina postali su pojam za kvalitet i inovativnost u području sanitarne tehnologije. Geberit proizvodi su inovativni, dugovečni i ekološki prihvatljivi za novogradnje , renoviranje i moderniziranje prostora. Geberit integrirani cevni i instalacijski sistemi nude najveću moguću udobnost, tih rad, higijenu i dugotrajnu sigurnost. Geberit je sa svojim predstavništvima aktivan u 41 državi, a glavnina proizvodnje nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.
 
Vrhunska tehnologija
Ugradbeni vodokotlići sadrže elemente koji montažu i održavanje čine jednostavnima i brzima.  Skriveni unutar zida, oni donose tihu i sigurnu tehnologiju ispiranja na koju se možete osloniti sa punim povjerenjem. 
Vaše će kupatilo uz viseću toaletnu šolju i ugradbeni vodokotlić izgledati prostranije i modernije, a potreba za vodoinstalaterskim uslugama biće svedena na minimum.
 
Lepota i praktičnost
Kako biste optimalno iskoristili prostor vašeg kupatila Geberit nudi praktične ugradbene sanitarne sisteme koji osiguravaju neograničene mogućnosti unutrašnjeg uređenja prostora. Geberit sanitarnim sistemima sakriveno je ono što nije potrebno videti i ostavljena je samo elegancija dizajna i čistoća prostora.
Skriveni ugradbeni sistem u zidu i viseća toaletna šolja nisu samo estetsko nego i osobito praktično rešenje koje omogućava znatno laganije održavanje higijene. Zajedno, viseća toaletna šolja i Geberit ugradbeni sistem oslobađaju prostor u vašem kupatilu, kako iznad same šolje, tako i iznad vodokotlića gde se otvara prostor za novu policu.
 
Viseća toaletna šolja pričvršćena je na Geberitov noseći čelični okvir koji se može praktično sakriti u svakom zidu. Ova čvrsta konstrukcija vrlo je stabilna; projektirana je i testirana za opterećenje od 400 kilograma, a i osobito se brzo montira.
Jednom kada se Geberitov sistem za ispiranje ugradi, u kupatilu ostaje vidljiva jedino dizajnerska tipka za ispiranje. Kao doprinos očuvanju okoline, uštedi vode i kućnog budžeta Geberit nudi sistem dvokoličinskog ispiranja, sa tri ili šest litara vode.

Deklaracija

Šifra
K9SKB
Naziv proizvoda
Geberit - bide konzolni Selnova -500.264.01.7(500.264.01.1)
Proizvođač
Uvoznik
DELTA TERM DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa