Toaletno ogledalo Sigma art 80 led 800x25x690 0456 | Ogledala za kupatilo, Gornji delovi (toaletni ormarići, ogledala) | Drvo Stil - Pino Art Skip to main content

Toaletno ogledalo Sigma art 80 led 800x25x690 0456

Šifra
O1SI80GL
Fabrička šifra
0456
Toaletno ogledalo Sigma art 80 led 0456
800x25x690
Cena se odnosi samo na ogledalo bez etazera

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

17.067,29 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Oplemenjeni MDF lakirani
Svetlo
LED svetlo u sklopu nameštaja

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.

Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.

 

Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

 

DRVO-STIL,PINO ART

Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.

Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.

Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 

Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu.

SIGMA
Uređenje kupatilskog prostora je zahtevan i izazovan posao sa akcentom na što bolje
iskorišćenje prostora.
Dizajn serije Sigma vođen je jednostavnošću i elegancijom. Poseban pečat ostavljaju Inox ručkice na
svim elementima.
Funkcionalnost Sigme poboljšavanju box- fioke sa usporivačima na ormarićima kojih u ovoj seriji ima u
raznim dimnzijama. 

Deklaracija

Šifra
O1SI80GL
Naziv proizvoda
Toaletno ogledalo Sigma art 80 led 800x25x690 0456
Proizvođač
Uvoznik
PINO ART
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa