Toaletni ormarić Venge K - 300x950x156 -(0091) 0917 | Kupatilska vertikala i zidni ormarići | Drvo Stil - Pino Art Skip to main content

Toaletni ormarić Venge K - 300x950x156 -(0091) 0917

Šifra
O1VETOK
Fabrička šifra
0917

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

6.609,08 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Oplemenjena iverica
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Zatvaranje fioke-vrata
Obično zatvaranje

Vertikala je univerzalna. Otvaranje vrata može biti i na jednu i da drugu stranu. Vertikala može da se okrene kako odgovara otvaranje vrata.  

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.
Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.
Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.
 
Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.
 
DRVO-STIL,PINO ART
Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.
Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.
Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 
Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu.
 
WENGE
Kupatilski nameštaj Wenge je još jedna od konzolnih serija iz naše fabrike i intersantna je
kombinacija dva dezena – tamnog Wengea i nežnih bež tonova.
Kaljeno staklo u boji Wengea koje se montira na gornju ploču, masivne ručkice na bež frontu, kao i
korpa za odlaganje veša, čine seriju izuzetno praktičnom. Ogledalo sa fazetom i jednostavnim
masivnim aluminijumskim ramom, učiniće da Wenge serija oplemeni bilo koji kupatilski prostor.
 

Deklaracija

Šifra
O1VETOK
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić Venge K - 300x950x156 -(0091) 0917
Proizvođač
Uvoznik
PINO ART
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa