Toaletni ormarić - Lux-Dupla Nova vertikala - sa policom (ili korpom) 500x1900x310mm | Kupatilska vertikala i zidni ormarići | Lux Ceramica Skip to main content

Toaletni ormarić - Lux-Dupla Nova vertikala - sa policom (ili korpom) 500x1900x310mm

Šifra
OPVDNP
Istaknuta cena je za artikal sa policom, za cenu sa korpom kontaktirajte prodajni tim

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

20.463,77 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Medijapan
Način montiranja nameštaja
Montiranje na nogice-pod
Širina elementa
45-50 cm

Dimenzije:
-Širina:50 cm 
-Visina:190 cm
-Dubina:31 cm

Istaknuta cena je za artikal sa policom, za cenu sa korpom kontaktirajte prodajni tim

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.
Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.
Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.
 
Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

Deklaracija

Šifra
OPVDNP
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić - Lux-Dupla Nova vertikala - sa policom (ili korpom) 500x1900x310mm
Proizvođač
Uvoznik
CERAMICA LUX DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa